Zvezdar – večerja pri mojstrih okusov
Jaz imam slabo izkušnjo s tem bonom.
Bon sem dobila za darilo. Ko sem želela bon pravočasno zamenjati, sem jih o tem obvestila (najprej po telefonu, potem pa še pisno). Nikoli niso omenjali, da je treba menjavo plačati in sicer v vrednosti 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bona (10 EUR), čeprav piše v njihovih pogojih poslovanja, da te obvestijo o tem, če se odločiš za menjavo. Če bi me, bi kupon pravočasno koristila in ne bi imela dodatnih stroškov. Kasneje so mi želel računati še več za menjavo bona (15 EUR). Ko sem ju na obe napaki opozorila, so se delali nevedne in skušali preložiti odgovornost name. V 7 sporočilih, kolikor smo jih izmenjali, ni bilo niti enkrat zapisano, da se opravičujejo za napako. So imeli pa čas napisati, da so naredili napako zaradi tega, ker jim jaz nisem odpisala dovolj hitro (odpisala sem jim v skladu s časovnim pogojem, ki so ga postavili).
Ja, s temi boni je tako. ODSVETUJEM.
Bolje, da daš denar v kuverto, pa si sam obdarjenec rezervira, kaj privošči, Ker dejstvo je..finta teh kuponov, da obdarjenci pozabijo, boni pretečejo, zvezdar je lepo obogaten, ljudje pa bonov ne koristijo. Kar zajeten procent je takih.
Tako da ja, pa žal ja…pride do tega, da dobiš slabšo storitev, saj normalno restavracije, nastanitve zvezdarju dajo del provizije in dobijo tako manj denarja, kot pa če storitev koristiš direkt pri njih.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.