darilo za krst??
bon za baby center ali denar…
samo ne kupuj neke šare, ker je zelo težko vedeti, kaj že ima in kaj ji sploh pride prav.
kakšna malenkost za oblečt mogoče ali kaka igrača, ampak tukaj je vedno možnost, da že imajo isto ali podobno stvar doma…
jaz vem, da bi si želela samo denar, ker vse nujno, kar bomo rabili (ko rodim), že imam. nekaj sem kupila, dosti sem dobila. kar bo nujno, bom sama najbolje vedela, kaj moram kupiti. tudi ko sprašujem mamice malih otrok za to in ono stvar, mi vsaka govori drugače in vsaka reče, da najbolje veš, ko imaš svojega otroka in takrat pač neke stvari kupiš ali pa ne kupiš…
primer: ene so mi rekle, da si brez ležalnika ne znajo predstavljati, kam bi otroka odložile v stanovaju, druge pa slišati nočejo za ležalnik, ker kao ni vredu bla bla… vsaka govori drugače in vsaka uporablja kaj drugega. isto velja za vse ostale podobne stvari… tako da nima smisla kupovati.
mislim, RES ti ni treba brati MON-a in še manj, da pišeš take bolane komentarje. Seveda “prej včasih” marsičesa ni bilo in vsi so lepo normalno živeli, morda še bolje kot mi danes, ampak tako pač je. Imamo mobitele, moderne avtomobile, računalnike z internetom in še marsikaj, brez česar si ne znamo več predstavljati življenja. In kaj boš ti zdaj naredila, spremenila svet?
Le zakaj TI obiskuješ MON in ga bereš… a ne znaš brez tega živeti ali kako??????
Forum je zaprt za komentiranje.