Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek darilo za krst??

darilo za krst??

od prijateljice 5 mesecev stara punčka gre h krstu, ne vem kaj kupiuti? kakšni predlogi?

5 gramov zlata

bon za baby center ali denar…

samo ne kupuj neke šare, ker je zelo težko vedeti, kaj že ima in kaj ji sploh pride prav.
kakšna malenkost za oblečt mogoče ali kaka igrača, ampak tukaj je vedno možnost, da že imajo isto ali podobno stvar doma…

jaz vem, da bi si želela samo denar, ker vse nujno, kar bomo rabili (ko rodim), že imam. nekaj sem kupila, dosti sem dobila. kar bo nujno, bom sama najbolje vedela, kaj moram kupiti. tudi ko sprašujem mamice malih otrok za to in ono stvar, mi vsaka govori drugače in vsaka reče, da najbolje veš, ko imaš svojega otroka in takrat pač neke stvari kupiš ali pa ne kupiš…
primer: ene so mi rekle, da si brez ležalnika ne znajo predstavljati, kam bi otroka odložile v stanovaju, druge pa slišati nočejo za ležalnik, ker kao ni vredu bla bla… vsaka govori drugače in vsaka uporablja kaj drugega. isto velja za vse ostale podobne stvari… tako da nima smisla kupovati.

Če nisi botra, ne pretiravaj z darilom.
Nekaj predlogov: knjiga pravljic, igrača, komplet za zimo (kapa in rokavičke).

jaz bi dala trajni spomin. cunje pridejo in minejo, ostane pa “naložba” v kolikor se pokloni kako zapestnico ali uhančke. ampak ljudje smo različni, za ene je to pač šara, kaj vem zame to ni.

Je pa super punčka, če GRE s petimi meseci h krstu. Dragače te otroke ponavadi
NESEJO h krstu.

Res ne vem, kaj ste kupovali za darila pred odkritjem Mona? Pa kaj ste kuhale, kako ste
prale in kolikokrat seksale?

če ne bi komentirala,ne bi bilo nič narobe!!!

mislim, RES ti ni treba brati MON-a in še manj, da pišeš take bolane komentarje. Seveda “prej včasih” marsičesa ni bilo in vsi so lepo normalno živeli, morda še bolje kot mi danes, ampak tako pač je. Imamo mobitele, moderne avtomobile, računalnike z internetom in še marsikaj, brez česar si ne znamo več predstavljati življenja. In kaj boš ti zdaj naredila, spremenila svet?

Le zakaj TI obiskuješ MON in ga bereš… a ne znaš brez tega živeti ali kako??????

meni je prijateljica prinesla veliko knjigo pravljic in od vseh daril sem bila tega najbolj vesela. uporabno dolgo let!

ooo hvala lepa za idejo to ji bo prišlo prav . hvala vsem ostalim za predloge, enega sem spregledala, katerega že avtorica ve, čudi me le zakaj se sama pojavlja na mun-u če me ne znamo brez mon-a nič …hmmm. lep pozdav

Kaj takega?
https://www.facebook.com/pages/Metka-Galerija/497566253604024

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close