Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek poceni plin?

poceni plin?

danes sem videl o poceni plinu. A to se lahko kar zamenja, kajti sliši se ok?
Bliža se namreč kurilna sezona, včeraj me je pa kar zazeblo, plača pa je konstantno -10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Če kdo ve kaj več o tem bi vas prosil za mnenje

lpm

Gen I je vstopil na trg plina (pred casom na trg elektrike), ponuja plin po cca20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nizji ceni, to je 0,4 eur za m3 plina energetika ljubljana pa za 0,51eur m3 plina. energetika kupuje plin pri geoplinu, Gen I pa naj bi ga na evropskih terminskih trgih. Teh trgov (plina) ne poznam, ne vem, kako jamcijo dobavo (itak gre po istih ceveh, v ljubljani je sistemski distibuter (SODO) spet energetika, predvidevzm, da bi cena omreznine morala biti enaka.
Bomo malo pocakali in nato zameljali distibuterja.

Poglej na njihovi e strani http://www.poceniplin.si.

So pa napovedovali, da bodo na začetku oskrbovali samo velike porabnike, torej ne zasebnih gospodinjstev. Očitno so si premislili.
Jaz sem šla na geni pri elektriki in sem zadovoljna.

lahko si preracunas na njihovi strani, ce se ti izplaca. Pridruzujejo si pravico, da podatki niso azurni, v nasem primeru dejansko niso, tako da bomo se malce pocakali.
Lp!

Jaz sem danes poslala preko e-obrazca zahtevek za zamenjavo. Mislim, da se splača. Vedno grem tja, kjer je ceneje. Saj je isti postopek kot pri elektriki.

Sem jih poklical in so mi vse razlozili. Res je enako kot pri elektriki. Sosed je pri njih ze leto in pol in ker pravi, da je zelo zadovoljen sem se odlocil tudi jaz. Zdaj cakam njihovo pogodbo, dobavavljali pa mi bodo od novembra naprej. Super, kajti ravno sedaj porabim najvec, ker se ogrevam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close