Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Parkirišče v bližini Stožic-LJ-športni objekt, kje še lahko parkiraš ??

Parkirišče v bližini Stožic-LJ-športni objekt, kje še lahko parkiraš ??

grem na koncert il divo v nedeljo in zdaj ste mi dejale, da naj ne parkiram v garažno hišo spodaj , ampak naj raje kje izven tega, da bom preveč čakala…

Okej, potem mi pa prosim povejte kam parkirat v blizini, je tam pri Smeltu odprt parkirišče tudi po 20. uri…ali kam naj grem v blizini še lahko parkirat…hvala za nasvete!

Žale. In potem imaš po Poti spominov in tovarištva slab kilometer do dvorane, placa za parkirat pa kolikor hočeš. Sam vedno naredim tako

odprto, sam tam pa potem čakaš, da plačaš res dolgo, ker seveda več ljudi tam parkira. je pa čez cesto pod tisto novo stekleno stavbo, ki je prazna, tudi javna garaža, tam pa ni bilo nikoli videt take gužve, nisem pa še nikoli tam parkirala.

tudi jaz grem ponavadi na Žale, je luštna potka vse do stadiona/dvorane (le malo temno je zvečer, hehe)

Mi pa vedno parkiramo v garažni hiši v Stožicah. Če so tam parkirišča namenjena obiskovalcem tekem in koncertov, pa res ne vem zakaj bi si življenje komplicirala po nepotrebnem in parkirno mesto iskala kje drugje. Da pa je treba malo počakat, ko gre množica ljudi s tekme ali koncert, pa se meni ne zdi nič groznega. Pa saj ne morejo vsi na enkrat skozi vrata. Do sedaj se nam še ni zgodilo, da bi bilo to čakanje omembe vredno.

Dej si poenostavi življenje, če nisi domača s temi konci, parkiraj spodaj in imaš mir. tistih 10 minut boš pa že počakala. Ni take panike. Pa tudi dvomim, da bo IL divo napolnila dvorano do konca.

Jaz sem bila na Eltonu, je bilo vse razpordano, pa smo čakali 15 minut.

Ne splača se iti na drug konec, zdaj pa sploh, vreme nestabilno, pot je slabo osvetljena … prav neprijetno! Pejt z busom ali pa parkiraj spodaj. Je vse zelo pretočno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close