Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pojasnilo: Spletna stran uporabi.net

Pojasnilo: Spletna stran uporabi.net

Tekom dneva sem prejel kar nekaj elektronskih sporočil, kako si drznem brezplačno oglaševati spletno stran http://www.uporabi.net na MON.

Jaz nisem nikomur ukazal, da mora oglaševati mojo spletno stran, ker za to ni nobene potrebe. Spletna stran je bila narejena za moje osebne potrebe in je niti ne nameravam oglaševati.
Lahko pa jo uporablja vsak, ki to želi.

Administrator spletne strani: http://www.uporabi.net

uboge duše monovske. zdaj napadate že ljudi, ki jih niti ne poznate??
vam mora pa bit res težko v življenju.

btw sem pregledala starš. čvek skor za teden dni nazaj pa nič opazila, da bi kdo oglaševal omenjeno stran???!!

Slovenska nevoščljivost nima meja.

atom…ant

Moje mnenje je, da zdaj veselo (in zastonj) delaš reklamo.
Ne more nekdo (ti?) biti tako navdušen nad spletno stranjo, da tri dni zaporedoma tukaj sprašuje kakosevamzdi kakosevamzdi..

FriLLox

ja, meni že zato stran ni všeč, ker jo je li@n@ prilepila tu

http://med.over.net/forum5/read.php?151,8037060

To je verjetno nekaj podobnega kot s tičem. Če jaz nimam tako velikega, ga tudi ti ne boš imel. Sosedu pa naj krava crkne.

a če mi nekaj ni všeč, pomeni po tvoje da sem nevoščljiv ter da kar pošiljam elektronska sporočila o tem? !

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Četrti dan zaporedoma je uporabi.net gor?

A zdaj si pa dušebrižnik z izvirnim nickom Cirkulane. Goni se v tri ***** ******** in ti in tvoja spletna stran in citiranje mene in “brezmejna slovenska navoščljivost” in tvoj majhni tič. Le krava naj ti poživi dolgo in zdravo življenje.

Torej, kratko in razumljivo MRŠ in zdaj se lahko še naprej dopisuješ z mano in sam s seboj s tisočerimi različnimi nicki.

Ma dajte! Pustite človeka (Administrator spletne strani: http://www.uporabi.net ) naj živi v miru. Pa če oglašuje ali ne. Če je nekdo drug objavil spletni naslov, on ni nič kriv. Jaz imam tri bloge, pa tudi ne preverjam kje kdo objavi kakšno povezavo na moj post. Mater ste primitivni. Delate cirkus iz te povezave. Navsezadnje je pa internet namenjen ravno temu, da si izmenjujemo informacije.

Dajte uživat v življenju, ne pa se na smrt skregati za vsako stvar, ki vam ne paše. Beda!

Ne administratorju, ne spletni strani nočem nič slabega. Moti me, da se tako bedno in primitivno reklamira že četrti dan zaporedoma, ampak je*iga, tukaj je forum in lahko pač svobodno reklamiraš (dokler te kdo uradno ne ustavi) in še bolj svobodno lahko poveš, da se pač s tem ne strinjaš.

Potem se pojavi drekač skrit za različnimi nicki, ki me citira na tak način:
Ne more nekdo (ti?) biti tako navdušen nad spletno stranjo, da tri dni zaporedoma tukaj sprašuje kakosevamzdi kakosevamzdi…

… čeprav sem jaz včeraj napisal tole:
Ne more nekdo (ti?) biti tako navdušen nad spletno stranjo, da tri dni zaporedoma tukaj sprašuje kakosevamzdi kakosevamzdi…
Dobra je in zdaj dej mir...

Je slučajno spregledal zadnji stavek?
Bednik…

Atomska šic mravlja. zakaj si pisal adminu, če sem pa jaz objavila povezavo brez njegove vednosti. Napadaš človeka, ki ga ne poznava. Upam, da te ob naslednjem e-mailu toži.
Ti si tak debil, da brez preverjanja groziš? osebi, ki nima pojma, da sem jaz objavila link do njegove strani. Kaj si mu napisal v imejlu ne vem, lahko pa sklepam, da si napisal nekaj neokusnega, ker ga ne trpiši. Ne vem zakaj ga ne trpiši, sta se kdaj že srečala. Objava linka je moje maslo. Toliko v vednost.

:)))) pa ja, bumbar(ka)… dodam spletno stran med priljubljene, samo danes sem jo odprl desetnajstkrat in pol bom nekomu grozil? Komu in zakaj že?
Tudi, če si ti objavila, kaj potem? Ti lahko povem, da je spletna stran dobra in da mi gre na k*** tako ceneno reklamiranje? Al ne smem?

Aja, da ne pozabim…
MRŠ mona nedoje*ana zafrustrirana anonimna
(sorry, tak je pozdrav)
<3

Ker so jih izbrisali.

Avtor, počakaj, da ti zbrišejo še ta post, potem boš pa v ponedeljek itak spet odprl novega z enakim pojasnilom. Saj si dovolj iznajdljiv.

Meni je stran popolnoma neuporabna. Mogoče koristi tistim, ki ne znajo izkoristiti vseh prednosti svojega brskalnika. Mojmu fotru bi ziher bla všeč, ko je bolj mutav za računalnike. Ampak tak sistem je že passé. Dokler ti bo pa prinašalo zaslužek, pa ti želim veliko uspeha, kot pravim pa si jaz nimam s tem kaj pomagat.

Eh … !!!

Odlična stran. Vsi pomembni linki na eni strani. To nam prihrani ogromno klikanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close