Eurospin Črnuče
Danes sem bila oz. sem hotela iti v trgovino Eurospin v Črnučah. Res je, da zelo redko zaidem v to trgovino, vendar sem nekaj iskala in sem posledično zašla tudi tja.
Zmotil me je prostor za nakupovalne vozičke. Vozički so umazani, nasmeteni in smrdljivi. Vse na okoli smrdi po uriniranju, tako, da se mi je zagravžalo in niti pomisliti nisem hotela, da bi v tak voziček vložila kupljena živila.
Enkrat nekaj podobnega se mi je zgodilo z Tuš trgovino pri BTC-ju. Košarice so bile tako umazane, da me je minil nakup.
Ali imate tudi vi s kakšno od trgovin take oz. še slabše izkušnje?
Zanimiva tema, ki se lahko dotakne skoraj vsakega trgovca, vendar pa je zasnovana popolnoma napačno. Dragi moji, ste se kdaj vprašali, da je vsa nesnaga v okolici trgovin in trgovskih centrov delo nas, potrošnikov? Kdo drugi onesnažuje okolico??
Večkrat opazujem obiskovalce predvsem v večjih trgovskih centrih in lahko rečem samo “KATASTROFA”. Nekateri si privoščijo prigrizke, ki jih potem na pol načete odložijo kjerkoli pač nanese, na parkiriščih ali dovozih za vozičke so smetnjaki nevidni, seveda, saj je veliko lažje kartone in razne listke odvržti kar na tla, veliko jih celo nakupljene stvari odpakira, embalažo pa odvrže ponavadi kar nazaj v vozičke ali košare. Ubogi trgovci vendarle niso naše sluge!
Kako kultiviran narod smo Slovenci.
Forum je zaprt za komentiranje.