Dipo kuhinje
Seveda bi raje kupila eno kvalitetno iz Rutarja za uhuhu evrov, a z mojimi dohodki bi še za tole iz Dipona morala pošteno skrčiti mesečni proračun.
Sprašujem se ali je bolje obdržati dokaj kvalitetno kuhinjo, ki jo imam sedaj, čeprav je stara že precej ali kupim novo iz Dipona. Je kdo kupil in lahko pove, če je res tako zelo zanič.
Hvala
najdražje stvari pri kuhinjah so razno razni izvlečni mehanizmi, blažilci predalov, dražji tečaji ipd.
če se temu odpoveš in imaš kuhinjo z navadnimi policami in navadnimi predali, potem te pride tudi bolj kvalitetna kuhinja kar poceni.
v ikei si pogledala kaj?
kar se pa dipota tiče… jaz sem tam kupila eni dve omari in nisem ravno impresionirana nad kvaliteto….
če pa imaš kvalitetno staro kuhinjo, pa bi na tvojem mestu začela raje šparat za kvalitetno novo in si jo privoščilia v dveh do treh letih.
jo imamo na vikendu 5 let, je kot nova, vsi aparati delajo brezhibno, leseni deli so kvalitetni, ker so te kuhinje v izvedbi nemškega proizvajalca, aparati pa so ali Bosh ali Whirpool, torej tisto kar kupiš JE kvaliteta. Če kupuješ najcenejše modele pa manjkajo te moderne kuhinjske komponente … izvlečni predali ipd … sicer pa so vsi mehanizmi na vratih in predalih zelo kvalitetni.
najbolje je da greš v Dipo, pa vse prečekiraš.
doma imam del kuhinje od Ikee, je ok, ampak cenovno se ne da primerjat, tudi v kvaliteti ni neke očitne razlike… sem pa ena tistih, ki mi je za drago pohištvo res škoda denarja, grem raje na eno potovanje več.
Za kuhinjo sva dala točno 160.000 tolarjev leta 2004 – kupila sva totalno budget varianto za kao”prehodno” obdobje, dokler ne prideva do denarja. Guess what – danes imava po 8 letih še isto kuhinji, ki ima samo malenkost sledov obrabe, prav nič več kot kuhinje za nekaj tisoč evrov.
Meni zaradi zograj napisanega nakupa drage kuhinje ne more utemeljiti nihče. Zavore na predalih pa niso toliko vredne, mogoče imidž ob obiskih, če ti je to seveda pomembno.
Aja pa še to, da ne bo kdo pameten – kuhamo dnevno doma, kuhinja je preživela tudi že enega otroka.
Jaz sicer nimam kuhinje,vendar sem si jih tudi ze ogledovala in razmislajm med Dipotom in Ikeo…
imam pa sedezno iz Dipota,stara 9 let se vedno kot nova,imam dva otroka,ki se dnevno valjata po njej,no pa ostali jo tudi ravno gledamo ne,nic polomljena,nič oguljena…pa sem takrat dala nekaj malega zanjo…imam v kleti omaro za tv iz Dipota pa je tudi se lepo ohranjena (sicer malo manj,ampak nic polomljeno). Imam se obesalnik,omaro v kopalnici,sedezno v kleti pa sigurn bi se se kaj naslo iz DIpota pa je vse ok…
Tudi jaz ti svetujem da si gres ogledat sama,tudi v Ikeo pa se odloči
Danes pa nobena stvar ni vec narejena da jo bomo imeli 20 in vec let,ke r je vse postalo potrosni material…na zalost
Ne razumem vas. Imaš kuhinjo, nimaš denarja in ti bi kupovala novo kuhinjo?
Stara moja, se ti ne zdi brez veze kupovati novo stvar namesto neke, ki služi svojemu namenu?
Imam kuhinjo Gorenje staro 16 let in je res malo obšlesala, ampak je ne mislim menjat, dokler služi svojemu namenu in sem za osvežitev kupila samo nove ročke. Ko bo oddelala svoje, bom kupila cenovno ugodno kuhinjo in jo menjala na 5-10 let, kakor bodo odpovedovali aparati.
imam kuhinjo staro 4 leta, ki je takrat stala toliko, da bi si lahko kupila zelo dobrega BMWja-a ampak res dobrega. Po 4 letih imam že kar nekaj pripomb.
Tašča ima enako staro kuhinjo iz Dipa in je tipi topi. S tem, da tudi v Dipu prodajajo kuhinje različnih znamk. saj te kuhinje niso znamke Dipo-tam jih samo prodajajo, imajo kar pester izbor kuhinj…
SI STRANI OD GORENJA OUTLET … ODPRODAJA ARTIKLOV, ALI PA NJIHOVE KUHINJE. MISLIM DA DOBIŠ GORENJE CLASSIC ZA ENE 500 €( BREZ APARATOV). KUHINJE POD OUTLET PA SO ZNIŽANJE TUDI ZA DO 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}…
NUJNO PREGLEJ, KER LAHKO FUL PRIŠPARAŠ….
PA NA LESNINO NE POZABI
Forum je zaprt za komentiranje.