kampiranje hrvaska,poceni kamp pomoc prosim
Morda vas res veseli samo kampiranje, če pa bi želeli na ta način prihraniti kak evro, je pa bolj tako-tako. Kampiranje namreč sploh ni poceni. (plačaš prostor za šotor, avto, za vse vas, potem če želite še kakšno elektriko …)
Mene ne prepričajo, res pa je, da mi ta stil počitnikovanja pač ni blizu.
Sicer slabo urco še naprej je kamp Brioni, ex. Puntižela. To je malce pred Pulo. Je super lokacija s pogledom na otoke Brioni. Kamp je lepo urejeno, majhen in ugoden.
glej, tuki so vsi kampi v istri, mal posrfaj imaš tudi cenike in to … http://www.avtokampi.si/kampi.asp?drzava=2&obmocje=21&otok=17&vrsta=&izbor=1
kampiranje je zakon
Pa še uredu plažo imajo. Sem bila tudi tam, pred štirimi leti.
Pa še uredu plažo imajo. Sem bila tudi tam, pred štirimi leti.
http://www.camping-adriatic.com/sl/brioni-kamp-pula%5B/quote%5D
Jp, to je to. Lani in letos sem že bil tam. Sedaj so WC-ji in tuši dosegljivi, če imaš zapestnico, kar je super, ker so se prej švercali notri neki težki žurerji iz sosednjega festivala.
Morda vas res veseli samo kampiranje, če pa bi želeli na ta način prihraniti kak evro, je pa bolj tako-tako. Kampiranje namreč sploh ni poceni. (plačaš prostor za šotor, avto, za vse vas, potem če želite še kakšno elektriko …)
Po hrvaški obali lahko 4-članska družina kampira od 25 Eur/ dan naprej, povprečno pa okoli 30-35 Eur. Mi smo petčlanska (2 odrasla, 3 osnovnošolki otroci), pa smo letos kampirali za 26 Eur/dan na sredi Dalmacije v zalivu s toplim in kristalno čistim morjem. Sanitarije urejene v nulo, elektrika in turistična taksa že vključeni v to ceno, topla voda za tušpiranje na voljo ves dan, souporaba zamrzovalnika, nikoli gneče na wc-jih. Mirno, v glavnem gosti družine, ko sonce zaide ne slišiš nikogar več, ni pijanih Slovencev, ki tulijo ob 2h zjutraj, v senci borovcev, smokvovcev, plaža betonirana in droben navožen pesek Je pa res, da je šlo za majhen kamp, na netu ga ni najti. Trgovina in lokali, slaščičarna 1 km stran, trgovski centri s poceni hrano 12 km stran. Lastniki prijazni, vedno pripravljeni pomagati, posodijo karkoli, če potrebuješ.
Je treba vložiti kar nekaj truda, da najdeš urejen majhen kamp za tak denar ali pa imeti noro srečo.
Nimam pojma, od kod vam ideja, da je kampiranje luksuz. Mi kampiramo že pet let s tremi majhnimi otroki, ki so sedaj že malo zrastli, pa nikoli nismo plačali več kot 35/Eur na dan.Je pa res, da nas ne zanimajo veliki kampi z igrišči, restavracijami, brezžičnim internetom in vso nepotrebno navlako. Iščemo odročne kampe, mir, čiste sanitarije in enostaven dostop do vode na plažo.
S prijatelji se poleti (jul/avg) odpravljamo na morje, na Hrvaško (malo čez mejo, kakšen Poreč oz. podobno), Dol gremo z vlakom ali pa nas bojo pripeljali starši, mislimo pa kampirati z 2 ali 3 šotori in iščemo najugodnejšo varianto, ker nihče ni ravno miljonar :D. Rabimo prostor za 3 šotore in radi bi, da je kamp čim bližje obali in mestu, da gremo lahko zvečer ven. Kdo ve za kakšen poceni kamp? Res nujno bi rabila, sem že gledala po internetu pa ni bilo veliko pametnega…HVALA ZA POMOČ <3
Forum je zaprt za komentiranje.