Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko časa lahko jemljem B complex tablete , kupila sem te vitamine v lekarni.

Koliko časa lahko jemljem B complex tablete , kupila sem te vitamine v lekarni.

hvala

Da nujni so, ampak ne v tabletkah !

zakaj ne v tabletkah , seveda so ok

Do smrti, ali pa še kak dan več. Učinek stvari, ki jih kupiš v lekarni je približno enak, kot da bi pojedla žlico koruzne moke na dan. Ma daj, kako vas šponajo….za znort.

V pivu se nahaja vitamin B.

Če spiješ 1 pivo, je to vitamin B1.

Dve pivi … B2

Šest piv … vitamin B6.

Dvanajst piv … B12.

Če spiješ celo gajbo … je pa to že B-kompleks!

Da, vitamini v tabletkah so nujni za življenje. ! Predvsem lekarn !

Genialno, vidiš da za bistrost uma ni potrebno tabletk uporabljat.

slabo mi je, ko berem kakšni osebki ste na mon

Glupa si ti skupaj z avtorico ker ne najdete B vitamina drugje – kot v lekarni. Pejt še ti vzet 2 škatlice – ker je dober za umske celice, ki so ti izgleda pregorele. Glede na tvoj zelo poučen in zelo konstruktiven prispevek debati o B kompleksu. Al maš kakšen drug kompleks ti!? Mogoče pa ti je slabo ker si preveč B kompleksa pojedla !?

js sem proti tem bednim dodatkom… Mislim, tele raznorazni korenčki v tabletah – grem na vrt in direkt pojem, mam več od tega. Poglej, v kateri hrani se nahaja ta vitamin in tisto jej. Ti kupuješ, farmacevtske industrije se ti pa smejijo.

Zrediš se po njem, kot pravijo, kot če greš v all inclusive v Turčijo, do neprepoznavnosti::)

Za anoreksične ne rečem, hvala bogu, da vsaj to užijejo.

Farmacija jih štepa 100/h. Zdaj je čudovita hrana na voljo, pa poglej, kje se nahaja.

!

Le zakaj jim predpisujejo otrokom B kompleks – evo tu si pa ti nepismena. A res ne veš zakaj, mogoče otrokom. Jasno ker si nepismena, mogoče ti bo pa kakšen doktor povedal po zaužitju B kompleksa – ko boš imela razum.

Tudi jaz sem zastavil to uprašanje…….in je takole…..1 mesec…potem pa se telo poleni in ne apsorbira vitaminov iz hrane…..poizkusi raje biotop,je pivski kvas….naravno je zakon.

Misliš da ne absorbira iz tabletk najbrž, ker po enem mesecu življenja da ne bi iz hrane več absorbirali…. bi bilo pa hudo.

Pač,če se s kemijo zafrkavaš ni dobro.Mal pogugli,pa ti bo jasno.umetni vitamini ne morejo bit surogat za naravne.Pa še to…..pozanimaj se iz česa jih pridobivajo…..nafta…..B vitamine pa iz nekih odpadkov.

.

Ti kar zaupaj v njih, sanje so dovoljene !

seveda , ker nisi dovolj poučena o teh stvareh in jim seveda zaupaš.Krkin B-complex niti za mojega psa ni dober , kaj šele za človeka.Prvič formula oz. sestava je najcenejša sintetika B vitamina ,katere telo niti ne posrka dobro (ker razni sulfati itd.. so res 100 let za znanostjo , v današnjem času , ki je na tem področju zelo napredoval) pa ne ,da se m isedaj veliko razlagati o tem , samo to na našem tržišču (lekarne še slabš pa razne natur spletne strani)prodajajo zaenkrat samo meglo.Resnična kvalitetna zadeva so AOR vitamins
(Advanced Orthomolecular Research) iz Kanade.To zadevo je ustanovil znanstvenik , za podporo imunskega sistema rakavim bolnikom in bolnikom z HIV-om.Njihov B-complex pa bo učinkovit ja.Pejt na njihovo stran si preberi sestavo in boš takoj opazila očitno razliko.So pa dragi,samo to je tako ,kot kvaliteta BMW-a al pa Zastave ….Več informacij pa na Imminist org. pot supplements.Naroči se jih lahko iz VB.
Mogoče je približno ok. v naših lekarnah NOW foods , samo spet ne vse zadeve!

B vitamini so pomembni za organizem in jih je dobro jemat skozi jaz sicer jemljem od reinforce b vitamini v sirupu in mi je top stvar pa se mi ojaca imunski sistem ker je cink pa maticni melcek dodan res dobra stvar

Po novem je svetovanje plačljivo. Nič ne povem.

What the fuck? Odpirate teme stare nekaj let haha in še odgovarjate na njih, tu so sami moteni ljudje.

kupujete ne vem kake avte pa vse to, prehranska dopolnila so tudi nujna v tej osiromašeni prehrani, pa b- komplex kupujte vsaj 50 mg na vitamin, ker gre hitro ven. Ješ dosmrtno, če želiš kvalitetno živeti, avto tudi vzdržuješ dosmrtno 🙂

In dej ti meni napiši – kaj bo ona, kot baba potem po toliko popitih pirih s pivskim trebuhom. Per dela vamp tudi pri ženksah !!!

Meni je zelo pomagal- bila sem utrujena, živčno napeta.. B vitamin za hiter dvig iz lekarne je bil čisto ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close