Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pediater v Mb-zamenjava

Pediater v Mb-zamenjava

Želim zamenjati pediatra v Mb, trenutno imamo dr. Prodanovičevo, ki je sedaj že dalj časa odsotna. Pa tudi zadovoljna nisem z njo, saj se vedno “prerekava” zaradi antibiotikov. Se mi zdi (ali pa je samo pri nas tako), da je to edino, kar zna… Antibiotik za vsako bolezen! Še bolj pa je zoprna tista njena sestra, ki pametuje 100 na uro.

Proste naj bi bile te pediatrinje:

Alenka MELINK, dr. med., spec.
Irena VIZOVIŠEK, dr. med., spec.
dr. Polona SEME CIGLENEČKI, dr. med., spec.
Katarina KORAŽIJA KRAJŠEK, dr. med., spec. (po dogovoru)
Majda FERŠIČ SKOK, dr. med., spec. (po dogovoru)
Mojca ŠVAB ZAVRATNIK, dr. med., spec.(po dogovoru)
Gordana ŠTRKOVIĆ TOMAŠKO, dr. med., spec. (po dogovoru)
Barbara DIETNER MERKAN, dr. med., spec.(po dogovoru)
Anka PRODANOVIČ, dr. med., spec.

Prosim za mnenje oz. priporočila. Hvala!!!

Zelo je super Vizoviskova, ki pa po mojih informacijah ne sprejema kar z lahkoto. V glavnem samo sorojence.

Pri nas je bila ista zgodba pri Skokovi, iz enih antibiotikov na druge. Sestra pa pametna 100 na uro. Šli smo k Krebsovi, super zadovoljni.

Jaz pa bi priporočila Barbara DIETNER MERKAN, dr. med., spec.. Ambulanta je na Teznem, tako, da ni problema s parkiranje. Zdravnica pa je odlična. Moja dva otroka sta kljub temu, da en že končuje OŠ še vedno pri njej….

Majda FERŠIČ SKOK, dr. med., spec. (po dogovoru)
Mojca ŠVAB ZAVRATNIK, dr. med., spec.(po dogovoru)

tidve sta zelo zasedeni- ena zdravnica je šla stran in sta dobili še njune otroke. mi imamo švabovo in je ZAKON!

Zato pa ni prostora..:-((

Zelo smo zadovoljni z Vizoviškovo, je pa res da ima kar polno.

Ne morem verjet…kar nasmejala sem se, ko sem brala…saj smo tudi mi šli vstran od Prodanovčke. Nisem več vzdržala z njo, uf….
Mi hodimo privat k Babičevi na Studencih, zdravnica je super, antibiotika ne da kar zlepa (prej ne kot ja) , sestra pa je tudi taka dušica. Tam je tako umirjeno, nikoli gužve, ker je po naročilu.
Ne vem pa, če ima še fraj:)

Drugače pa sem slišala za dr.Dovnika, ki ga hvalijo – mi smo bili sicer enkrat pri njemu, ko naše ni bilo, pa je do otrok super zabaven, ampak je takoj predpisal antibiotik, naša pa je potem rekla, da sploh ni bil potreben (in tega mnanja sem bila tudi jaz sama, saj sem ocenila, da ni bilo tako hudo vnetje ušes).

Mi imamo dr. Švab Zavratnikovo, vendar nismo (več) zadovoljni. Je super prijazna in prijetna zdravnica, ko pa otrok resneje zboli pa odpove na celi črti. Jo bomo menjali!

Mi imamo tudi njo, pa nisem imela občutka, da ni strokovna, pa je pubec fejst bolan. Je ugotovila, da ga je treba v lj poslat, ker pri nas je pediatrija bolj tak, tak

Mi imamo dr Gordano Strkovič tomasko in smo zelo zadovoljni z njo  vedno si vzame čas za otroke in je zelo prijazna

Starsi radi pametujejo zdravnikom . O cepljenju, antibiotikih….nazadnje boste ostali brez zdravnika, takih pametovalcev zdravniki ne prenesejo.

Meni ni preveč všeč dr. Strkovic ko je otrok bolan kličeš v ambulanto pa jih ne dobiš pa do zdravnice ne prideš razmišljamo da bi jo menjali

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close