ovčja koža
Mamice a ste imele v vozičkih poleti ovčjo kožo…….a res zelo hladi? Jaz bi jo nabavla, če je res tako pa čeprav bi me nekateri gledal kot, da sem iz lune padla, ker mali ful švica…..aja pa kje se jo da dobit?
TISTI, KI JO NISTE IMELI NE RABITE TROŠIT ENERGIJE S PISANJEM BREZVEZNIH KOMENTARJEV, KI SE NE TIČEJO NASLOVA……..HVALA LEPA
kje prodajala otroški voziček, ksi kao bajagi že shodila?
OK torej bi se zopet vozila, no z ovčko je pa takole:
Ker vem da si odprte glave boš sama prišla do zaključka:
Zakaj misliš da stare babe v Lubenicah (otok Cres) prodajajo ovčje kože katere imajo obešene v senci?
Sem se premislil, o tvoji brihtnosti malček dvomim, ti bo še odgovoril:
Ženska, zato, da so kože tudi po prodaji vseskozi hladne.
Sočustvujem z tistimi, ki so pri mojih letih v vozičku, jaz imam to srečo, da nisem……tebi se očitno to zdi smešno……ok-ej tud taki buksli obstajate.
In hvala za odgovor, čeprav sem napisala, da se nekaterim pametnjakovičim ni treba trudit z odgovori sploh, če niste tega prekticiral…..mi je pa všeč, da ti ne grem iz glave.
Iz prve roke ti povem, nas je avtosedezu svical kot nor, smo kupili prevleko isto, sem dala spodaj brisaco isto, sedaj ima ovcko in so majcke suhe.
Konec koncev tudi prave uggice lahko poleti nosis (meni je to sicer hecno)… Ampak noge ne svicajo notri. Je pa res hecno videti pri 30+ otroka videti z ovcko ampak verjami da nuca.
Tu jih imajo. Samo izbereš.
Forum je zaprt za komentiranje.