Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VRTEC CICIBAN – DECEMBER

VRTEC CICIBAN – DECEMBER

Mene pa zanima, a je vrtec CICIBAN Lj. (enota Ajda), posredoval kakršno koli obvestilo o programu za mesec december (s tem mislim obisk Miklavža, Božička in DM)?

Mi nismo dobili “še” nič, tako da me res zanima?
Lahko da sem tudi jaz kaj spregledala.

Hvala in lep pozdrav

Če bo karkorli organizirano, bo tako verjetno v dopolden, tako da vaš otrok tega ne bo zamudil. Vsaj pri nas je bilo vedno tako (smo drug vrtec).

Hvala.

Ampak, sem mislila da bodo organizirane tudi kakšne delavnice v zvezi izdelovanjem čestitk (namenjene npr. DM).

Sicer pa vem, da se imajo lepo in zelo ustvarjalno; saj vidim po izdelkih ki so obešeni v slačilnici.

LP

Morda bo hitreje, če vprašaš vzgojiteljice. Sicer pa pri nas vsa obvestila obesijo na oglasno desko (je pa res, da jih nekateri starši ne vidijo in se potem včasih malo čudijo…). Glede na naš program imam občutek, da bodo vzgojitelji vsak dan v vrtcu vsaj do petih popoldne…

Program za “praznični” december je obešen na več oglasnih deskah po vrtcu. Eden visi pri vratih “naše” igralnice. Otrokom bo res ful dogajalo, pride tako Miklavž kot Dedek Mraz, pa nastopi pevskega zborčka Ajda, pa lutke ipd.

Potem pa je veliko odvisno od vsake vzgojiteljice posebej. Naša (z njo je sine zdaj že tretjo sezono) organizira vsak december delavnico za otroke in starše, skupaj ustvarjamo voščilnice in razne druge izdelke.

Hvala vsem za odgovore.

V petek je pred sinčkovo igralnico že bil obešen seznam dogodkov, ki se bodo dogajali v decembru. Sem prehitro postavila vprašanje :)).

In resnično se jim bo dogajalo, ne bo jim dolgčas.

LP in hvala lepa

prednisone 4 mg daily prednisone 5 mg tablet price 25 mg prednisone
https://prednisonet.com prednisone uk price
prednisone 5 mg tablet buy prednisone 10mg cheap prednisone online

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close