Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jebenti proslavo – napila sem se ga in dala noge narazen enmu grdavžu

Jebenti proslavo – napila sem se ga in dala noge narazen enmu grdavžu

Joj prejoj baba pijana rit prodana.
Ta tip je tako gnusen, da se mi obrača želodec, ko se spomnim kako sem mu ga fafala in vse ostalo. Zdaj me pa že cel dan klicari in mi pošilja perverzne sms-e. On mene že par leta probava napičit in sem se zarekla, da mu nikoli ne bom dala. In evo. Zdaj se bo pa še hvalisal okrog.
Nikoli več alkohola v kombinaciji s travo!

Daj ne izmišljuj si zgodbic, ker nimaš domišljije! Prosim te, prepusti to raje sposbnejšim monovkam!

A si ti tista, ki je dala Jankovi`cu?

Sramuj se!

a je bil vsaj dober?

1. zgodba je izmišljena
2. grdauža si ti!

Razlaga.

Lepa ženska ne bo dala nikoli tistemu, do katerega ne čisti vsaj malo simpatije pa lahko ta naredi kar če. Ne moreš jo tako napiti, da bi ti dala, če ji ni do tebe. Pika. Tu ni odstopanj. Seveda to ne velja za grdauže, one bi dale vsakmu, ki pokaže interes. Torej kaj zdaj? 1 ali 2?

mogoče je imela pa toliko promila kot oni, ki je pred kratkim dobil 10 let, ko na avtocesti ni več vedel, kaj dela. pazi naj sedaj, da jo ne bo oni tožil, ker ga je spolno nadlegovala v neprištevnem stanju.

‘dve možnosti’, če bi držalo, kar si napisala, potem bi vse kurbe bile grde:))) Ti pa res nimaš kaj dosti pojma o življenju.

Saj nisem napisala, da sem lepotica. Sem pa še vedno lepša od njega! Zakaj bi bila zgodba izmišljena? Ti nisi nikoli pijana dala nog narazen?

Tvoje pisanja odraža vse okoli tebe in tvojo obnašanje. Ma bruh baba…..

hehehe… meni se zdi, da se s tem pisanjem tu gor ti hvališ, kako si mu ga fafala in noge dala narazen. :)))))

He he ta je pa dobra…….ne nikoli nisem dala nog narazen nekomu, ki me ni privlačil….pa me je lahk še ne vem kak srbela.

moja izkušnja je, da pijani ne delamo reči, ki jih tudi trezni ne bi..le upamo si. 🙂
si pač potešila radovednost, reči tipu hvala, ampak da ne bi več (npr. da nikoli več ne daš tipu, ki te ni pripravil do tega, da ti pride), and move on. 🙂

Ha, morda je bil pa to njen prvi sex, pa se mora mal pohvalit. Žal pa ji je, da si obraza ni zapomnila (ker je bila zdrogirana). Zdaj ga pa tu gor išče.
Javi se naj tisti, ki jo je…..drugače ga bo celo življenje iskala. Kaj pa če si z njim zanosila in zdaj iščeš očka?

Ne zamerit, malo heca.

Ti, a boš en šnops?

Saj nisem napisala, da sem lepotica. Sem pa še vedno lepša od njega! Zakaj bi bila zgodba izmišljena? Ti nisi nikoli pijana dala nog narazen?[/quote]

NE,
najdi si drug izgovor,ker če bi bila pijana ga ne bi @@@@?????,
bi samo nekje ležala v kakšnem grmu R……..!

pa itak kaj takšnega lahko napiše samo en tako imenovani

Obtoži ga posilstva.

Daj se zgodi. Ne obremenjuj se. Zdaj veš, da ne smeš piti preveč, ker potem ti je lahko malo bedno naslednji dan. Nauči se nekaj iz te izkušnje in rešitev si našla…ne toliko piti. Eto in dobro je vse konc koncev.

Odgovor na objavo uporabnika
Navadna k…., 23.06.2012 ob 14:19

Joj prejoj baba pijana rit prodana.
Ta tip je tako gnusen, da se mi obrača želodec, ko se spomnim kako sem mu ga fafala in vse ostalo. Zdaj me pa že cel dan klicari in mi pošilja perverzne sms-e. On mene že par leta probava napičit in sem se zarekla, da mu nikoli ne bom dala. In evo. Zdaj se bo pa še hvalisal okrog.
Nikoli več alkohola v kombinaciji s travo!

hoj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close