Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Narezek iz Špara

Narezek iz Špara

Zadnjič sem videla reklamo na Sparovem letaku in ker čez vikend pričakujem goste, me zanima, če ste že probale te njihove narezke.

Cena se mi zdi dost sprejemljiva. Kako ste bile zadovoljne z njimi?

Hvala za odgovore

Moraš vsaj tri dni prej naročiti sicer ne naredijo. vsaj take imam jaz izkušnje. so mi rekli da to pa ne bo šlo ker imajo že dva narezka naročena za tisti dan ko sem ga želela jaz. ma ne grem nikoli več tja s takšno željo. mercator je naredil z veseljem s tistimi salamami ki so nam všeč pa še predragi niso bili.

A, mi lahko prosim zaupaš, kakšna je cena njihovega narezka (jaz bi rabila za cca. 15 ljudi)?

Kaj vse “priložijo” v narezku?

Če katera ve, me zanima tudi koliko stane izdelava obloženih kruhkov?

Hvala za odgovore.

LP

jaz pa sem glih včeraj videla, da imajo narezke že gotove: sirovo ploščo in mesno ploščo. Na obeh ni nekih cenenih stvari, tako da ne more biti slabo, pa cene so normalne.

Se mi ravno zdi, da govorite o hruškah in jabolkih. Mala Katarina sprašuje o že gotovih narezkih, ki jih imajo že vnaprej pripravljene in jih je videla blažka; drugi dve pa kar tako o narezkih na splošno!

Malo pozornosti pri branju

hm, mogoče pa moraš tudi te gotove narezke kak dan prej naročit, verjetno jih nimajo 50 komadov na zalogi… zdaj decembra sploh, ko so praznovanja (doma in v službah).
ne vem, samo ugibam.
LP

Tudi jaz sem razumela reklamo tako, da imajo narezke že narejene in stalno na zalogi (kot npr. pizze, sendviče, narezano sveže sadje…) in tudi meni se cena ni zdela pretirana. Mislim pa, da imajo te narezke večji Spari.

Narezek je takšen kot ga naročiš in kolikor si pripravljen plačati zanj. Lahko prineseš svoj pladenj ali pa ti dajo oni njihovega. Jaz sem rekla koliko dek hočem na osebo, pa kakšne klobase želim in to je bilo to. Zelo lepo so naložili in se držali dogovorjenega. Moraš pa prej naročit. Bila sem zelo zadovoljna.
Je pa jasno, da ne moreš njim prepustiti izbiro klobas in presojo koliko se da na eno osebo. Trgovci kot trgovci ti bodo dali gor vse kar ne gre v promet, pa še količine bodo megalomanske.

nisi videla nove sparove reklame za december…..
prodajajo že narejene narezke treh velikosti (teže) in dveh vrst: sirove in mesne.

LP

midva sva naročila v nedeljo za ponedeljek, za 6 ljudi in je prišlo 5000 sit…izbereš si sam, kaj bi imel na narezku, po želji tudi sir, olive, francoska…skratka pri nas v MBju so zelo fleksibilni…

sva do zdaj že nekajkrat naročila narezke v Sparu in mi ni žal. so lepi, cenovno ugodni (seveda odvisno kakšne mesnine si naročiš), dodatno zaračunajo le delo 100 sit po osebi (torej če je narezek za 6 je to 600sit zraven)…

narezki so bogati, tako da vedno vzameva manj, npr. nas je bilo 10 in je bil narezek za 6 čist dovolj…

plačat je potrebno 4000 sit kavcije na informacijah, ki jih potem, ko plačaš narezek dobiš nazaj, če kavcije ne plačaš, narezka ne naredijo.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close