Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Kam v Slo na dobre ribe?
Ima kdo kakšno idejo? Kam na kakšno dobro ribico na žaru? Sem enkrat nekaj slišala, da nekje v Beli Krajini obstaja neka gostilna ob vodi, kjer imajo dobre ribe. Ve kdo kaj več?
Ja ob Kolpi….sprehodite se po nabrežju in jo sigurno najdete.
Za Belo krajino ne vem, vem pa, da Pikol pri Novi gorici slovi po dobrih ribjih jedeh.
Ej, bemfi, dej bodi tok dober, pa mi povej kako do tja. Nisem še nikoli bila tam, pa da ne bluzim. A veš kako se imenuje gostilna?
Soncka hvala. Poznam. Ampak jaz ne bi te neke fensi zadeve, sploh na Primorskem koncu, kjer te ocurijo do nezavesti. Bi rajši bolj domačo zadevo, ob Kolpi kot rečeno, bolj na izi in po domače…
Težka bo, ob Kolpi ne poznam nobene ribje (bemfl je pa odgovoril v smislu, da si jo ulovite sami ;)), sem bila pa v Bohinju na super postrveh pri Erlahu, čisto na koncu jezera pri hotelu Zlatorog.
🙂 Ja očitno me res zajebava:) No ni važno. Jaz pa vem, da ob Kolpi obstaja neka gostilna, ki ima to, kar želim, samo ne vem kako se ji že reče. Enkrat so o otem debatirali tudi tukaj na forumu.
če je lepo vreme, zakonca pečeta zelo dobre postrvi na koncu jezera v Preddvoru. Ni fensi, brunarca, žar, lahko gledaš, kako se pečejo, lesene mize in preprost pribor. Prineseta pa sveže ulovljene tistega dne iz nekega ribnika (verjetno umetnega, ne vem). Postrv, pivo, prijaznost, narava….
Verjetno misliš na Madroniča (kraj Prelesje). Mi smo bili večkrat tam. Pripravijo odlične postrvi.
Pri Madroniču v Prelesju http://www.gurman.eu/index.php?S=1&Article=261
To, kar bi ti je nemogoče, oksimoron / dobro in poceni….
Sicer pa imajo fajn ribjo ponudbo v gostilni Pristan v Domžalah….
Zali log Pri Slabvcu in še ena dobra je tik pred Podbrdom. Madroničeve postrvi so za nianso preveč pečene. Sicer pa dobre.
Pri Mari, Piran
Ribiški dom Ljubno – njama!
Forum je zaprt za komentiranje.