čarovnik za rd zabavo-kdo pozna?
Naš malček bo dopolnil 5 let. Rada bi, da bi bila RD zabava res nekaj posebnega, pa sem se spomnila, da sem že dolgo tega zasledila, da lahko naročiš na dom tudi čarovnika ali klovna. Malemu sem predlagala in najem telovadnice in bazena (ker se to pač pri nas da),pa praznovanje v Tušu, pa ni zainteresiran, hoče bit doma.Ker imamo vsako leto polno hišo prijateljčkov-sosedov, pa so to in malo mlajši in malo starejši otroci, se mi zdi, da jih lahko vsaj za kakšno urico animiramo malce drugače, kot ponavadi.
Lepo prosim če katera pozna kakšnega dobrega in mi lahko napiše kontaktno številko.
Dobrodošle pa so tudi ideje, kako animirati malčke, da ne bojo samo noreli po celi bajti. Vsako leto imam polne roke dela, ker imam tudi starše, ki jih je treba postreči , potem pa samo skačem, pa nosim na mizo, pa otroci bi zdaj nekaj eden, potem nekaj drugi, čeprav imam že vnaprej vse pripravljeno in razloženo po mizah. Vam povem, da sem izmučena, ker ima mali RD ravno med božičem in novim letom, ko je največ dela s pripravami.
Čarovnik Grega –
pozanimaj se, trži ga Panika Records
Gregorčičeva 8
SI – 4000 Kranj
tel.: 04/2365-810
telefax: 04/2365-815
e-naslov: panika@siol.net
Čarovnik Grega je zakon :)) Pri nas je bil že nekajkrat, med drugim tudi za 5. rojstni dan.
2000, če te zanima, se mi oglasi na mail: zvezda3@volja.net, pa ti sporočim njegov mobi.
Lepo praznujte!
Z.
Oj!
No vidiš, prav iz teh razlogov kot jih opisuješ ti, poleg tega pa imamo trenutno še stanovanje čisto premajhno, da bi doma organizirali praznovanje v takem obsegu, sem se odločila, da našemu malemu za 1. rojstni dan priredimo zabavo malo drugače.
Ker je imela tudi hči za prvi roj, dan res ta pravo fešto, sva se odločila, da jo bo imel tudi sine.
V bistvu hočem tako zabavo, da bodo od vseh najbolj uživali otroci, mi ta stari pa seveda posledično z njimi.
Jaz sem poklicala kar na nekaj koncev in se nazadnje od vseh ponudb odločila za nama najboljšo in najprimernejšo.
Gremo v MONS – restavracija – Polna skleda, kjer nam bodo pripravili prostor, spekli torto, naredili kanapeje, sok…Z njimi v sodelovanju je tudi animator le da tega pokličeš se dogovoriš in plačaš posebaj.
K nam bosta prišla dva – klovn in čarovnik, 1 uro programa, igrala, plesala in napihovala bosta balone, ki jih bosta potem razdelila otrokom…
Upam, da bo vse tako lepo in čudovito kat se zdaj bere in sliši.
Komaj čakam, posebaj še zato, ker bo to res lepo doživetje za vse otročke in pa en tak lep uvod v čarobni mesec december.
Pozdravčke in lepo praznovanje.
Za kaj? Za animatorja ali ostalo?
Ni ravno malo in za veliko ljudi je to občutno preveč. Tudi meni se zdi kar precej ( govorim o animatorju ), a glede na to, da je to 1. roj. dan in da smo za hčer priredili pravo veselico….nekako se mi je zdelo, da si sin prav tako zasluži vsaj toliko…
Drugače pa ne misliva v prihodnje več delati zabav v takem obsegu in na tak način.
Povabili bomo otroke, jih peljali kam se zabavat ( Hiša otrok in umetnosti, ZOO… ) po dveh urah pa jih bodo prišli iskat starši. Ampak za to sta zdaj še premajhna, letos se nam pa še malo pokrivajo datumi z ostalimi stvarmi, tako da sva se navkljub ceni odločila, da to izpeljemo tako.
Hočeš ceno a ne? ;o)
Ja, vse skupaj ( pogostitev, tortica, pijače, animatorja, prostor.. ) nas bo stalo slabih 100 jurčkov, od tega 30 za animatorja.
Veliko vem, a kaj…
Lep dan.
Mogoče res, a smo vsi srečni, da imamo po vseh zapletih, ki smo jih bili žal deležni pri zdravju obeh, danes doma dva zdrava otroka.Sicer še nismo čisto poštimali pri malem vsega, a verjamem da bomo
Poleg tega so med povabljenimi tudi ljudje, ki žal pred nekaj meseci niso mogli priti iz tujine, ko smo imel poroko, niso še videli našega najmlajšega…
Ne vem zakaj sploh razlagam?
Ja, se strinjam da je veliko, a draga brezka to sta moja otroka, najin denar, ki ga krvavo zasluživa…In najdeš naju v veliko dobrodelnih akcijah, skoraj v vseh, ki se zgodijo na tem forumu, poleg tega pa še veliko pomagam družini na štajerskem koncu z oblačli pri otrocih… Več žal ne morem in tudi pol otrok iz dežel tretjega sveta žal ne moram nahranit. Žal!!!!
Pa to ni pljuvanje, le morda razlaga, čeprav niti dobro e vem zakaj.
Zato ker moja dva otroka imata ( hvala Bogu ) še nisem kriva, da drugi nimajo. Pomagamo pa veliko.
Pa lep dan, december in praznike vam želim. Z vsem kar paše zraven ( pa ni vse in samo denar, darila… )
v bistvu mene bolj zanima, koliko je to zaradi otroka. ker to je za moje pojme samo starševsko prepucavanje. dobesedno. jaz se svojega prvega rojstnega dne ne spomnem. niti drugega. niti tretjega. mislim, da niti četrtega. koliko se bo tvoj otrok tega spominjal? nič. edino kar mu bo ostalo dobro v spominu je navada na DOSTI, ki rodi samo zahtevo po VEČ. sicer kot praviš, so tvoji otroci in je tvoj denar, kaj me res sploh briga vaša vzgoja. ampak iz teh otrok raste prepotentna in zahtevna mladina, ki bo čez nekaj let županjevala v naših krajih in predsedovala vladi. in iz majhnih zahtevnežev rastejo veliki. zaradi mene…
ampak malo skromnosti pa nobenemu še ni škodilo.
tudi vam vesel december in ogromno daril, še več pa zdravja.
Nima smisla res….ne razumeš in ne dojameš bistva.
Hvala za zdravje, tega sem najbolj vesela in res ne vem kaj bi mi rada sporočila? ;o))
Vse to mi zelo diši po…no, saj veš, ne? ;o)
Vzgoja mojih otrok?
Trudim se in delam na tem, da ju bova vzgojila v preprosta poštena človeka, ki bosta znala pomagati tudi drugim. Za to imata velik zgled tudi doma… Ali bo uspelo meni ali tebi, to bomo pa videli.
Veš moje mnenje je da ima lahko otrok vse, pa je kljub temu človek z vsemi pozitivnimi vrlinami. Važno je le, kako mu starši to dajo in predstavijo…Kot rečeno bomo videli.
Sicer sem pa pričakovala tak “napad” od katere predstavnice popolnosti. Sem pač le odgovorila na zgoraj zastavljeno vprašanje kar pa tudi kaže, da nismo edini, ki tako RAZSIPAVAMO denar in ki se moramo sramovati tega, da otrokom “privoščimo” tudi kaj takega! Packi mi a ne?
No, moj otrok ( mlajši ) se morda res ne bo spomnil vsega tega, se bo pa tega spominjalo ostalih 12 otrok, ki so vsi stari 2 leti in več in ki so naši sorodniki, prijatelji…Toej bomo prižgali kar nekaj iskric v očkah, kar zame tudi veliko šteje.. Ne, res brez veze.
Pozdrave!
iskrice se da prižgat z veliko manj. hvalabogu se pri nas prižigajo za bolj preproste stvari, daleč od tega, da lahko rečem “popolne”. hvalabogu nam ne rabi klovn!
očitno imajo vsega polno, da ne veš več, kaj si moraš izmislit, da jih zadovoljiš. kaj imajo otroci samo materialni smisel v življenju?
ti pa mojega bistva ne dojameš.
in ne, drugi, ki imajo dve leti ali tri, se ravno tako ne bodo nič spominjali.spominjali se bodo le starši, ki bodo pri kavicah in ob klepetih ugotavljali kako narediti več in bolje kot vi.
Tudi meni se zdi brezveze zato vračam pozdrave in vam želim veliko zabave na zabavi.
Titi, pa saj nima smisla polemizirati s takimi moralistkami. Vzgajati sosedove otroke je najlažje. Zakaj pa ne bi preživeli lepega popoldneva, ki se ga boste radi spominjali. Saj zato otroci ne bodo nič bolj razvalejni, kot če bi priredila zabavo doma. Otrok ima lahko vse, pa ni razvajen, če ima doma vzgled poštenih temeljev, lahko pa ima zelo malo, pa je mnogo bolj značajsko zakompliciran in se neprestano dokazuje na nek način (lahko tudi z nemogočim obnašanjem). Spomnim se polemik glede tvoje poroke (ja, vem da si imela prej drugo ime) in neprimernih opazk. Mislim, da si mamica, ki je lahko za vzgled mnogim. Mimogrede, si dobila podaljšano porodniško? Prijetno praznovanje vam želim, L
Ojoj, kaj sem naredila – eno preprosto ? pa tak napad. Vsak se po svoje odloči, jaz spejemam predloge,za vse sem hvaležna, odločila se bom pa po svoje, pa če mi ne paše dat “toooliko” denarja, ga pač ne bom, ali pa, to je stvar vsakega posebej in vsak zase ve, kaj in kako ter zakaj.
Titi, veselo, lepo praznovanje vam želim, samo za nas je predaleč, verjetno bom kar Gregata poklicala, bomo videli, če se bo dalo kaj zmenit. Za tistega z Bleda, ne verjamem, lahko ga pokličem, samo mi smo iz NM.
Samo ne se kregat pa biti tolk “Slovenci”.
Forum je zaprt za komentiranje.