Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek savna v Lj

savna v Lj

Pozdravljeni!

Imam vprašanje in sicer katero savno v Ljubljani se splača obiskati?

hvala!

Meni je Atlantis super. Samo če imaš srečo in ni gužve.

Ne it v Atlantis!
Sva bila z možem in sva se dva moška onegavila v jami zraven zunanjega bazena. Pol sem pa malo poguglala in je znano zbirališče. Me je vse minilo!

Vprašanje je bilo, katera savna je fajn v Ljubljani in Atlantis je definitivno med najboljšimi. En kup različnih savn, sploh planšarska pa panoramska sta super, veliko prostora, bazenčki … A zaradi tega, ker si ti videla, ko sta se dva onegavila, naj pa ne gre tja?

Atlantis je zakon ….te pedre pa lejzbijke bodo že ven vrgli s časom, sicer hodim redno pa jih še nism videl…. Večji problem z Atlantisom je to, da je draga, ko pes……..

Jaz sem zelo zadovoljna v SpaM. Zelo mi je všeč, ker je diskretno, luštno, prijetno, ni gužve, nikoli, ker imaš prostor samo zase. V glavnem, krasno in super.

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

http://www.savnabreza.com/sl/savna-klub

Sem vidla tud že “hetero” par se onegavit v tisti jami poleg zunanjega bazena. In tja itak ne hodim več, bogve kaj vse plava tam v tisti vodi 🙂

Pa kakšne sumljive poze vidiš tud v zgornjem toplem bazenu poleg tušev, pa v infra savni sta se že dva dol dajala … Ampak zgleda, da eni so mal ekshibicionisti in jih vznemirja, če to počnejo v javnosti, je blo tud na monu že govora o tem.
Meni se vsekakor to mal gravža in bom vsekakor naslednjič šla obvestit savna mojstra.

Sicer je pa Atlantis fajn.

V Atlantisu so savne krepko pod nivojem,ki bi ga savne morale imeti. V savno se pride spočit, umirit,…tega v tem cirkusu nikakor ni. Tudi higiena je zelo vprašljiva. Daleč najboljši savni v Lj sta Breza in Sunny studio,ki pa ( na srečo) z visoko ceno delata selekcijo.Ravno v nedeljo smo bili v Brezi in bilo je odličnoooooo. In mi mi žal dati 28 EUR za en obisk.

Če se onegavjo hetero pari mene ne moti,drugo pa…A atlantis savna je higiensko ali tudi drugače izpod nivoja? ali je boljše Milenium,Sunny?

Vse te javne savne ( Zlati klub – Tivoli, Atlantis,…) so zelo problematične glede higiene.
Res toplo priporočam Brezo.

5 prednisone in mexico prednisone tablets canada prednisone 2.5 mg tab
https://prednisonet.com prednisone 5 mg tablet cost
prednisone online sale medicine prednisone 5mg generic prednisone for sale

Odgovor na objavo uporabnika
AnaBail, 15.05.2012 ob 11:28

Ne it v Atlantis!
Sva bila z možem in sva se dva moška onegavila v jami zraven zunanjega bazena. Pol sem pa malo poguglala in je znano zbirališče. Me je vse minilo!

Nazaj na blagajno bi stopila in zahtevala odstranitev videnega

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close