Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kakšna ideja za praznovanje 5 roj dneva za fantka?

kakšna ideja za praznovanje 5 roj dneva za fantka?

torej, rabim kakšno fajn idejo za praznovanje otrokovega 5 rd-ja. Doma nimamo prostora.povabil bi cca 10-12 otrok.
Ful se mu je dopadlo, ko je bil pri prijatelju v Kranju v neki telovadnici (no mi smo sicer iz Ljubljane, tako da ciljam na ljubljanski konec), ampak tam so bili res dobri animatorji.

gledala sem Gib in G-rega…cene so precej zasoljene (100-150 eur, brez hrane in torte, ce vkljucis se to, pomoje 300+ eur).

Ima kdo slučajno kako fajn idejo (ni nujno, da je telovadnica, lahko tudi karkoli drugega zanimivega)

HVALA!!!

Meni se zdi živalski vrt super izbira za sončne dni ki prihajajo…otrok ne bi zapirala v raznorazne telovadnice…to je za zimo.

Beti in Cej v BTCju. Simpaticno. Vse brez starsev, tudi stranisce. Torte pa super.

u tale Beti in Cej je zanimiv (naš otrok je precej aktiven, živalski vrt se meni sicer zdi super, a njega ne zanima, on bi raje kako telovadnico, poligone, adrenalinske parke, tobogane…nekaj za skakat… mora pa nujno bit zraven kakšen dober animator.
Slučajno veš, koliko to stane, koliko časa traja in kaj vse vključuje rojstni dan?

hvala!

http://www.btc-city.com/trgovina/976/igralnica-beti-in-cej

Mini je bil od 17 do 19 za 5 letnike cisto dovolj. So uzivali fantje in dekleta.

mali bus in v Gardaland,ne šparaj pri otroku

Dvorana Baloons na začetku Lavrice!

Đizs kere hude animacije za praznovanje enga kurčevga rojstnega dneva 5 letnika. Ja a za 8 rojstni dan jih boste peljale pa v Disneyland, al kaj ?! Kam je šlo praznovanje s 3-4 najboljšimi prijateljčki, pa doma narjena torta, pa malinovc…. Aja, mora bit še lepš, pa še boljš kot pri žlahti, pa znancih , ane….

Če že razumem te vrste vprašanja zaradi prostorske stiske doma, mi tole iskanje animacije nikakor ni jasno. Imam točno 5 let starega nečaka, zanj in negove prijatelje ni treba nobene animacije ker imajo idej kaj početi še preveč. Še jest in pit pozabijo…..

Zakaj pa ne naredite nekega “piknika” v naravi? Zdaj je že dovolj toplo, najdi kakšen travnik, daj jim žogo, loparje ali kaj podobnega in bodo ful uživali.

zelo sem razočarana ko sem videla kaj sem dobila za plačilo v beti in cej……najprej poceni slani prigrizki in poceni sladkan ledeni čaj….nato pa še viličke in krožniki za enkratno uporabo katere je potem ena od zaposlenih tam UMILA NA WCju V KORITU V KATEREM ČISTILKA UMIVA CUNJE IN VEDRO Z KATERIMI POMIVA TLA PO HALI to sem osebno videla, plus to da so otroke zaklenili v prostor zaposleni pa sedijo pred vrati za pisalno mizo in visijo na računalniku……..RES HVALA ZA NEPRIJETNO DOGODIVŠČINO…..tako da usem priporočam naj tja ne hodijo ker bogsigavedi kolikokrat je bil tisti pribor opran v tisti svinjariji!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close