Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam na servis VW?

Kam na servis VW?

Ta mesec imam drugi redni servis za VW.
Prvega so mi naredili na Autodelti pa se mi je zdel zelo drag. Plačala sem 245 EUR.
Koga mi priporočate?

je bil in verjetno še vedno je zelo dober Avtobatič iz Ajdovščine.

poskusi njih kontaktirat. za druge pa žal ne vem

pa malo opvpraši po forumu kam drugi furajo vage na servise

Pravzaprav si prisla skoz poceni in ne drago. Se nisem slisala da bi pooblasceni servis za VW sploh naredil karkoli za manj kot 300€, vkljucujoci redni servis. In drugic preden kupujes avto, se pozanima tudi koliko pride zavarovanje ter regirstracija plus redni servisi in seveda koliko so okvirno rezervni deli. Ne pa da pridejo potem slovenceljni celi ponosni kupit nek avto na leasing, potem ko jih pa prodajalec usmeri se do “soseda”, kjer lahko sklenijo zavarovanje pa bebasto gledajo in padajo vprasanja “a to je tud treba met?”. Ah ne, kje pa, zavarovanje avta in registracija v sloveniji sta itak le po lastni odlocitvi in ni obvezno.

Jaz sem zelo zadovoljna v avtohiši Mihalič iz Sv. Jurija pri Grosupljem. Vse se da zmenit.

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Mi smo pa zelo zadovoljni s podjetjem Avtomagazin iz Nove Gorice – hitri, natančni, prijazni, ugodni. Ostajam njihova stranka že vrsto let. Priporočam!

Jakše pod Šmarno Goro. Najugodnejši.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close