Kje odkup krzna
Rada imam usnjene čevlje, rada usnjene torbice (drage so žal). rada jem meso, ne veliko pa vendar redno, rada bi imela usnjeno jakno, tudi ribe imam rada ( trupla ) pa tudi češnje imam zelo rada, pa je verjetno v kakšni črv. Taka sem in zato se ne počutim slabo. V krzneni jakni ali plašču, če bi ga imela ( upokojenka sem ) pa bi se počutila lepo, nobel, morda celo domišljavo, kdo ve.
koliko je redno jesti meso za zdravje? rože, tulipani, regrat, ki poženejo vsako leto znova je zamenjevati z vsem, kar se našteva? češnja, ki je posejana, obrodi in če jo ne obereš, se posuši, odpade, kot tisti del, ko se mu pravi, da nisi ravno po zeleni hruški padel dol. tudi človeški lasje so dobrodošli za rakave bolnike, pa me zanima, kako bi bilo, ko bi ti odrli kozo iz skalpa in jo darovali v tovrstne namene in še nadalje v kozmetične, kjer bi jih pridobili z izdrtjem živali na krut način? sama bi se ob tem počutila zelo slabo. čeprav bi bila odvisna od lasulje, ki je šla iz človekovega namena, da se nekomu pomaga, da ima umetne lase, ker so mu zaradi bolezni odpadli njegovi lastni. stvari so delane v terapevtske namene in ne zato, ker bi ti želela biti na stara leta nobel. ker ti je nekdo zato moral umreti. in ker naravnega reda ni znal spoštovati.
povej mi, nosiš jakne in ostalo navlako živosti? a bombaž ni rastlinskega razvora? ki se morda odplodi kot ostalo rastlinevje?
predelaj naravni gon preživetja med divjino, predelaj, kako je včasih živel jamski človek, tudi kanibali so bili za preživetje lastne vrste, ko so se znašli zakipani z avionom. veš, in je razlika, kadar se nekaj dela za preživetje, ker meni recimo manjka konstantno nekaj, ki ga rastlina ne more nadomestiti in gre za moje preživetje kot to, da mi nekdo, ki mu umre nek človek potem trobezlja, kako bo nobel na nek račun in ne goji niti enega čuta spoštovanja do umrlega, ampak gre za tipičnost človeka, ki ga žene pohlep. sploh, če je še v penziji, kjer nima nobenega dela več. ukvarjal se ni prej s seboj, sedaj še manj. če bi kaj takšnega še javno izjavila, dvomim, da bi sploh kaj živega lahko še predelala skozi svoj želodec.
humanost vam ne priteče za dosego svojih ciljev.
se nisem odzvala, dokler se ni odzvala čistunka.a ne znate drugače in povedati, odgoovriti na vprašanje? no, pač reakcija. naj ti bo toplo, kjerkoli, kadarkoli.se ne bi oglasila, pa se rade volje, čeprav neprovokativno z zavedanjem ljudem, ki sedijo na top vsega kot upokojenci ostalih. kjer so se jim tudi penzije višale, pa se zaposlenim plače niso. zato, saj je prav, da malo pomendlaš, ampak ostalo pa pusti upokojencem ali temu, kar je bilo povedano. saj znajo sami v svoj zagovor.
Imam dovolj denarja, celo preveč in si ne bi nikoli kupila krzna. Krzno kupujejo samo še stare zakompleksane mamce in neumne ženske. Kdo pa še krzno nosi, saj je itak iz mode že zdavnaj….no saj, zakompleksane upokojenke, ki itak ne sledijo več modi in živijo v letu 1954 in pa kmetičke, ki mislijo, da so moderne in da krzno kaže nek statusni simbol….vendar danes kaže samo še iq določenih ljudi.
Če bi imela denar bi si takoj kupila krzno. Še posebej takega mehkega nerčka, ne glede na to, da bi bila podobna kmetički, neumni zakompleksani…. Ni važno, krzno mi je lepo, toplo verjetno, kako izgledam je pa moja stvar in niti malo me ne zanima kaj bi si mislili drugi, saj me tudi sedaj ne zanima, kaj si mislijo, ker nisem, ne morem, biti oblečena po modi.
Mene bi pa zanimalo…
Forum je zaprt za komentiranje.