Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gardaland- kdaj najbolje?

Gardaland- kdaj najbolje?

V petek gremo v Italijo- Gardsko jezero. Tam bomo do ponedeljka. Zdaj me edino zanima, kdaj je najbolje iti v Gardaland- petek ali sobota, ali je vseeno ? Vnaprej hvala za odgovore.

Po mojem mnenju bo v petek manj ljudi, kljub temu, da se bodo tja vsule horde Slovencev, saj Italijani nimajo praznika, za vikend so pa prosti.

Najbolje je takrat, ko ni gneče. To pomeni ne čez vikend in ne med prazniki.

V tvojem primeru si malo že itak zgrešila, ker so pri nas prazniki – ampak če imaš tak termin bi šel jaz v petek ali pa v ponedeljek.

Mi smo bili pred leti v Gardalandu ravno na petek, 27. aprila in je bila kar gužva. Vendar gužva v samem parku ni bila nič v primerjavi z gužvo na avtocesti za nazaj. Od Benetk do Slovenije smo stali ali se po polžje premikali med kolonami kamijonov. Za znoret!
Tako da je s stališča tovornjakov, ki imajo v soboto verjetno kakšno omejitev vožnje,boljša izbira sobota, čeprav pa zna bit v samem Gardalandu takrat večja gužva.
Kakorkoli se boste odločili, uživajte!

Sem komaj zdaj videla, da boste tam do ponedeljka in se vas ne tiče promet za nazaj. Zato vam priporočam petek! Uživajte!

Po moje bo Gardaland te dni čist slovenski in bo gužva tud v petek in ponedeljek, glede na naše praznike.

V soboto ne!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close