antidepresivi in alkohol
Vem, da ste tukaj iz vseh vetrov, pa imam vprašanje.
Partner jemlje antidepresive cca. 3 mesece. Stanje se mu je izboljšalo, ampak ima še vedno epizode napadov panike in takrat imamo posledično vsi sranje v bajti. Ti panični napadi se običajno zgodijo, ko pije alkohol. Kolikor sem brala, alko in AD niso združljivi. On seveda pravi, da če spije eno pivo, da ne bo nič narobe. Ampak je narobe, to, da nima mere, da jih spije več, potem ima pa probleme, posledično pa trpi cel družina. Sicer, ko ne pije, je videti čisto ok in ok funkcionira.
Ima kdo od vas izkušnje iz prve roke?
Glede na to, da o teh stvareh ne vem oz. nisem vedela popolnoma nič, tega nisem opazila. Začelo se je kako leto po tem, ko sem ga spoznala. Seveda sem takrat to povezovala z izčrpanostjo in stresom v službi.
Ne živimo v njegovi hiši in glej, ni tako lahko narediti konca. Ko so posredi otroci, veliko narediš, da bi bili kot družina funkcionalni. Sej ni nikoli agresiven (kot sem rekla, ni fizično agresiven, ampak besedno) do njih, samo do mene. S tem je sedaj nehal odkar je na AD.
Ahooooj!!
Sam ne jemljem antidepresivov ampak sočustvujem z vašim možem, ker sem sam občutil posledice alkohola. Konkreten primer, enkrat sem padel v Savo in se zbudil na moji počitniški hiški v Mariboru. Predlagam da si ob takih izgredih nujno nabavite potapljaško opremo, ker ima Sava veliko vode, kar je pa prava jeba. Predlagam kmetijsko zadruga, kjer zraven dobite še nagrobni kamen s posvetilom o prekomerni uporabi antidepresivov.
LP in juhu iz Maribora, kjer uživam ob pivu, da lahko priplavam nazaj domov.
Dr. DepresivniAlkoholik
Forum je zaprt za komentiranje.