Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hotel Livada Prestige- Moravci -mnenja

Hotel Livada Prestige- Moravci -mnenja

pozdravljeni

Kolegica bi morala it na dopust v ta hotel med prvomajskimi prazniki,pa ne more in bi šla namesto nje midva z možem … pa me zanimajo vaša mnenja…če ste že bili tam, kako vam je bilo všeč , hrana…Ni ravno poceni , mi je pa všeč ker je menda malo bolj miren hotel …

prosim, če mi lahko napišete kakšno vaše mnenje

Ravno včeraj se je iz omenjenega hotela vrnil sodelavec in ga ne more prehvaliti!

Očaran je predvsem nad prijaznostjo in ustrežljivostjo, s čimer se tu v Ljubljani ne moremo ravno pohvaliti 😉

Z ženo že načrtujeta naslednji oddih!

Najslabši dopust, kar sem jih kdaj preživela, je bil v Moravcih v Livadi. Podcenjujoče, žaljivo, podn od podna, za 5 zvezdic jih je lahko sram. Imajo se za nekaj boljšega, samo zaradi svojih zvezdic, bistveno boljšo ponudbo pa sem doživela že marsikje drugje.

Soba je resda prostorna, sobarice zelo prijazne, tudi hotelsko osebje na recepciji (+ za parking avta, ne vem, kako se reče tem gospodom :)) fajn, tisto, kar naj bi pa naredilo 5 zvezdic nekaj uau, je pa podn. Smo pa tule že pisali o Moravcih in Livadi, poišči z iskalnikom.

Rada dopustujem tam, kjer mi je všeč, ne glede na ceno. Moje mnenje za Livado: potrata časa, energije, denarja + slaba volja. Tja nikoli več.

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

Kaj ti pa tako ni bilo všeč poleg prijaznih sobaric, osebja na recepciji,parkirnih prostorov…?

Kaj ti pa tako ni bilo všeč poleg prijaznih sobaric, osebja na recepciji,parkirnih prostorov…?[/quote]

Ocitno ima problem sama s sabo.
Delam z ljudmi, ampak nekateri so vecni nezadovoljnezi, vse jim gre na zivce, iscejo napake kjer jih ni.
Pomoje ga dec tud vtakne nikoli prav, oziroma mislim da je ze zbezal od take nezadovoljnice.

Mi smo bili v Ajdi, ki je zraven in smo bili zelo zadovoljni. Livada Prestige naj bi bil še boljši glede na zvezdice, zato menim, da ni bojazni.
Predvidevam, da je hotel še na malo višjem nivoju od Ajde, tako da ne vem kaj bi bilo lahko tako groznega.
Razen, če so imeli pri Nataši P kakšno konkretno slabo izkušnjo. Naj jo pove.

Na splošno pa ti povem, da so ljudje v Prekmurju zelo prijazni do gostov/turistov.

Kaj ti pa tako ni bilo všeč poleg prijaznih sobaric, osebja na recepciji,parkirnih prostorov…?[/quote]

V eni prejšnjih tem sem napisala, kaj me je tako motilo – najbolj pa podcenjujoč odnos do stranke. Sicer sem svojo kritiko z imenom (ne anonimno) zapisala, vendar se mi ne zdi smiselno vsega ponavljat v nedogled. Z iskalnikom je mogoče najti temo, tam je vse.

Nataša Purkat, moderatorka foruma Al' prav se piše Lektor'ca | www.lektorica.si | info@lektorica.si Prosim, uporabljajte iskalnik!

mi smo bili na dopustu v livadi dve leti nazaj in smo bili zelo zadovoljni,za vse so lepo poskrbeli,je lep hotel in imeli smo se super.
sto ljudi sto cudi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close