Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › posojilo

posojilo

Pozdravljeni, do konca leta nujno potrebujem posojilo 2000 eur. Vsi, ki bi mi lahko pomagali mi pišite na naslov

zmagovalka40@gmail.com

Hvala in lepo nedeljo.

Ti pa si… za hece.

Za banko pa še nisi slišala?

No, pa smo dočakali tudi monovsko prostitucijo. Res nam ne morejo očitat, da smo za cajtom! Je bilo že kdaj prej?

DVOJINA JE ZAKON!

A če rabiš posojilo si kurba ?????
No potem smo definitivno, država kurb !!

Ni tako neumna, verjemi, drugič bodi raje tiho, če ne znaš ali nočeš pomagati!!

Ni tako neumna, verjemi, drugič bodi raje tiho, če ne znaš ali nočeš pomagati!![/quote]

Zakaj pa ti ne pomagaš, ko si taka dobra duša? 😀

Lej, denar se posoja najbližjim, da bi pa kar enemu z MONa človek posodil denar, no, kaj takega pa še nisem slišala. Pa boš spet rekla, da obstajajo dobri ljudje. Ja, seveda, ni problem posodit, problem je pol nazaj dobit. 😀

Za smrt v družini boš pa tudi na banki dobila kredit, ti bodo šli na roko. Oz. ti se itak vse dogovoriš za pogreb, dobiš račun in do pogreba, par dni, imaš časa, da račun plačaš.
Če je pokojna oseba imela kaj na svojem računu ti s potrdilom za pogrebne stroške iz njegovega računa lahko dajo denar.
Z mamo smo mi isto naredili, pa ne zato ker ne bi imeli denarja, ampak zato, ker država že itak za hm… ne vem koliko časa, do razprave seveda, blokira denar, ki je bil naprimer skupen, od mame in očeta, bil pa je na maminem računu…

Kar na banko, pa bo.

Ni tako neumna, verjemi, drugič bodi raje tiho, če ne znaš ali nočeš pomagati!![/quote]

Lej, denar se posoja najbližjim, da bi pa kar enemu z MONa človek posodil denar, no, kaj takega pa še nisem slišala. Pa boš spet rekla, da obstajajo dobri ljudje. Ja, seveda, ni problem posodit, problem je pol nazaj dobit. 😀

Za smrt v družini boš pa tudi na banki dobila kredit, ti bodo šli na roko. Oz. ti se itak vse dogovoriš za pogreb, dobiš račun in do pogreba, par dni, imaš časa, da račun plačaš.
Če je pokojna oseba imela kaj na svojem računu ti s potrdilom za pogrebne stroške iz njegovega računa lahko dajo denar.
Z mamo smo mi isto naredili, pa ne zato ker ne bi imeli denarja, ampak zato, ker država že itak za hm… ne vem koliko časa, do razprave seveda, blokira denar, ki je bil naprimer skupen, od mame in očeta, bil pa je na maminem računu…

Kar na banko, pa bo.

Kar na banko, pa bo.

danes sem zelo navdušena. Videla sem komentarje ljudi, ki so že dobili posojilo pri LAPO M-F, zato sem se odločila za prijavo na podlagi priljubljenih priporočil in šele pred nekaj urami sem na računu potrdila skupni znesek 28.500 evrov. To je res odlična novica in vsem, ki potrebujejo pravo posojilo, svetujem, da zaprosijo za svojo e-pošto: lapofunding960@gmail.com

Whatsapp +447883183014

Danes sem vesel, hvala Lapo Micro Finance, da mi je dal posojilo. Večkrat sem bil prevaran, ko sem poskušal dobiti posojilo, dokler nisem naletel na Lapo Micro Finance, ki mi je dal posojilo v vrednosti 23.000 $ za oskrbo mojega bolnega otroka. Če danes potrebujete pravega posojilodajalca, se obrnite na Lapo. Kontaktni e-poštni naslov: lapofunding960@gmail.com

Whatsapp +447883183014

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close