Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Najnižja provizija za plačevanje položnic

Najnižja provizija za plačevanje položnic

Lepo pozdravljeni,

Sesul se mi je računalnik in s tem tudi klik, tako da moram iti plačat položnice na banko ali pošto.
Zanima me, kje so najnižje provizije, na banki ali pošti. Ali je morda še kakšna druga varijanta.
Ker imam za plačat kar nekaj položnic, je vsak cent kar dragocen.

Hvala vnaprej in lep pozdrav !

Pozanimaj se, če ima tvoja občina kak dogovor z eno izmed bank ali hranilnic, da za lokalne položnice (stanovanjska, šola, vrtec, komunala, …) provizijo krije občina. Pri nas tak dogovor velja z banko vipa in mnogi hodimo plačevati položnice k njim. Za nelokalne položnice (mobitel, raznorazna zavarovanja, …) pa imam urejene direktne bremenitve. So cenejše od klika in seveda tudi pošte/banke.

Spletna banka, najcenejše je pa avtomatski trajnik.

Delavska hranilnica ima 65 centov na položnico, plačaš lahko tudi v enih Mercatorjih in Tuših, imajo označene blagajne za plačevanje položnic se mi zdi da je 7o centov.

jaz UPN Na bankomat, ista banka 32 centov, drugi banki 35 centov

Delavska hranilnica je najcenejša, če pa je pri vas ni, pa je nasplošno Pošta še vedno cenejša od recimo NLB, SKB ipd.

Pošta ima 0,98 €, za banke pa ne bi vedela, ampak se mi zdi, da je na banki še nekaj deset centov dražje.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Nova KBM ima možnost plačila na nekaterih banokomatih, v kolikor zapis na položnici je, provizija pa je enaka proviziji plačila z bankanetom. ma po moje je veliko odvisno od tega katera je tvoja banka.

Danes sem plačala položnico na TUŠ-u, 065 centov. Na pošti je 0,98, za banke ne vem, mislim pa da ima tudi Delavska hranilnica podobno ceno kot TUŠ.

Pozdravljene.
Res je, tudi v določenih Mercatorjevih prodajalnah je mogoče plačati položnice, provizija pri plačilu pa je 0,65 EUR. Na spletni strani http://www.mercator.si/si/placevanje-poloznic/ lahko najdete seznam vseh poslovalnic, kjer je plačilo položnic mogoče, skupaj z urnikom in cenikom.
Lep pozdrav
za Mercator: Maja Šegula, sektor za ustvarjanje odnosa s kupci

POZDRAVLJENI,

za tiste ki ne veste na PROBANKI je provizija 59 centov in je CENEJŠA OD TUŠA IN OSTALIH BANK 🙂 se splača !!!! najcenejše pa je še vedno preko spletne banke, ali pa preko bankomata!

Pozdravljeni,
najcenejše plačevanje položnic je za lastnike računov pri Delavski hranilnici
in sicer za plačevanje preko trajnika je 0,12 €, na blagajniškem okencu DH pa 0,35 €.
Plačilo položnic preko bančnega avtomata DH ne omogoča.

Plačilo položnic preko bančnega avtomata če ste lastnih katerega drugega računa
ki to omogoča npr. Banka Celje d.d. je 0,44 € za položnico, preko trajnika pa 0,21 €.
L. pozdrav

Na mobilni telefon prevzames mBills.si, gres na Petrol, na mBills nalozis gotovino za poloznice, plus 25 centov za vsako poloznico, slikas poloznice in takoj placas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close