Kje kupiti obleke za birmo?
Potrebujemo oblačila za birmo za 3 otroke + 3 odrasle, pa sploh ne vemo kje naj iščemo
Kakšna je trgovina By American http://www.zorga-tradecompany.si/ ? Danes gremo v BTC pa se bomo verjetno še tam ustavili.
Kje se da obleči za normalen denar?
V ljubljani ali na gorenjskem.
Hvala za odgovore.
Za otroke, sploh če so punce vam priporočam res tale by american.. Saj ni tako slab samo z veliko mero okusa moraš izbirat obleke. Sploh ne izpade ceneno če le malo uporabiš pamet.
Zdej če se spravite v citypark boste zagotovo našli tut kakšno oblekco za otroke, Zara ma tut kdaj kej pametnega, Stradivarius tut.. (una linija trgovin nasproti Emporiuma)
Za odrasle pa priporočam sežti v žep in kupit obleko za kak euro več, saj jo boste še potrebovali..
Kakšne so pa kaj cene v teh trgovinah?
A so dražje od By american?[/quote]
Jasno da so te trgovine mnogo dražje. V Emporiumu sem bila včasih večkrat, ko so imeli razprodaje. Če je cena slučajno bila res zmerna, je bila cunja katastrofa. Tistega ne bi oblekla niti zastonj. Boljše obleke pa imajo svojo ceno. Ne vem kaj si “preprosto” predstavlja kot zmerno ceno. Za tistega z 1500€+ plače je ta znesek verjetno višji kot za enega z 800€ plače in s krediti, ki mora oblečt 3 otroke. Zame recimo Geox čevlji ki stanejo med 60 in 70€ nikakor niso zmerna cena. Pa ne bi o kvaliteti, ker dejansko se plačuje v glavnem ime.
Avtor, tudi v American trgovini se da kupiti lepe kose oblačil, koliko ti ustreza cena, veš samo ti. Najbolje je da enostavno greš in pogledaš v vse zgoraj naštete trgovine in se odločiš. Pa srečno
ljudje, ki pri birmi komplicirajo okrog oblačil, zgleda da že imajo nekaj denarja za to.
Jaz bi se raje oblekla preprosto, pa morda malo kvalitetneje, kot da vržem denar stran za cunje iz by american. po moje bolje kupit eno bluzo za 50 evrov (se ne spomnim sicer, kdaj sem jo nazadnje), pa jo lahko nosiš še leta, kot dati za en šit 30 evrov, pa ga potem nikoli več ne daš nase, ko pa gledaš cd iz birme čez pet let, te je pa itak samo sram.
Smo bili tam in smo že nazaj.
Za 14 in 15 letnika smo skupaj dali 250€ v trgovini MF.
Za starejšega pa 200€ v trgovini By American.
Največji problem je bil dobiti oblačila taprave velikosti za 15 letnika, saj ni ne otrok in ne moški, tako da mu je bilo nekaj premajhno ali pa preveliko. Na koncu se je vse izšlo in smo zadovoljni.
Smo pa vse obleke kupili take, da pašejo za birmo in da se jih da nositi tudi za druge dogodke kjer se malo lepše obleče kot za v šolo.
Cene za druge pa ne vem, ker nisem jaz plačeval.
Forum je zaprt za komentiranje.