Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera je najboljša JASNOVIDKA?

Katera je najboljša JASNOVIDKA?

Kdo pozna jasnovidko iz Slovenije, da se mu je uresničilo vse, kar mu je napovedala?

Najboljša je tista ki prinese okrog take kot si ti!

Mene vprašaj, ti bom povedalo točno tisto, kar si želiš slišat:).

ježovita (sebi je napovedala, da bo dobila stanovanje na razpisu.press)

Folk dejansko plačuje za take stvari leta 2012?? Se ne čudim, da je kriza, če zapravljate denar za take babe vračare, namesto, da privoščite svojim otrokom ali sebi malce več luksuza…

Jaz odgovorim , če imam dan. Brezplačno.

vprašaj. , če imaš čas poglej prosim, kaj pravzaprav hoče zares od mene dobiti moja sestra?

S sladkimi besedami, ki pritiskajo na tvoja čustva otroštva želi nekaj uradnega, mogoče da ji kaj odstopiš pri kakšnem dedovanju.

Pa prav tu nekje se sučejo pogovori. Tvoj odgovor je osupljivo natančen. Imela sem občutek, da me hoče oslepariti. Hvala ti, da si pogledala:)

Vprašaj, a bi lahko še jaz nekaj vprašala?

najbolša jasnovidka zame je: Jasmina iz črnuč (ta je meni opisala prihodnost do meseca natančno vključno z opisom oseb, ki jih bom srečala v prihodnosti) zaenkrat se je uresničilo vse kar je napovedala, prerokuje iz glave na koncu nekaj malega iz kave.

Za Vprašaj.

A lahko še jaz nekaj vprašam? Ali se bo moj “prijatelj” končno odločil kaj hoče in nbova skupaj?

Hvala

@pikovit: Verjetno Jovanka, ne Jasmina

041346458 sms

Moja mačeha. Je ni večje čarovnice , šlogarice ali vedežvalke.

041346458 ja vidim

Oh, že takrat sem bila pametna :).

Ena je bila odlična na Gorenjskem. Precej let kasneje lahko rečem, da je točno napovedala vse, tudi stvari, ki jih ne bi nihče pričakoval in smo se jim takrat posmehovali. Ampak ona je že pokojna. Ampak takih šlogarc več ne delajo.

Bila sem pri lun jukanu, ki sem ga spoznala na facebooku. Piše, da rešuje tudi črno magijo in da vse ve. No, moja izkušnja je, da mi je pobral 60 evrov za eno uro. Povedal pa kup stvari, nič se ni uresničilo, edino nekaj delno. 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je zgrešil. Na živce mi gre, da piše kolk je dober, pa je daleč od resnice. Ne zaupam nikomur več, mislim da je vse to zlagano.

Meni je po sms napisala da zivim ravnovesno in da mam partnerico. A sem samski ?

Cizelj iz Instituta Jozef Stefan baje kotira zalo visoko.

GOOD VIBES

kar meni napiši

A se mi bo še kdaj dvignil?

A v kratkem dobim kak dober analni seks?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close