Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katera kitajska restavracija v LJ je OK?

Katera kitajska restavracija v LJ je OK?

Včasih smo zavili v Kitajski zid, na Goriški, pa so zaprli… Kdo mi lahko svetuje, katera je OK? Že tako dolgo nismo nikjer bili, da ne poznam ničesar…
Pa vnaprej hvala za odgovore.

Če ti ni predaleč pojdi rajši v Kamnik ali Moste pri Komendi v Hong Kong-a. Je ena najboljših restavracij v Slo.

Ravno to sem ti želela priporočiti. Pred restavracijo je en velik konj.

kaj pa na igu, a ni bla tam včasih tudi ok?

če prideš med 12:00 in 16:00 je za enega 6,9 € in ješ kolikor te volja
priporočam

Nobena. Ne vem, ali res nimate drugega za jest, kot sumljivo hrano, pripravljeno v nemogočih higienskih razmerah?

beli labod v medvodah, meni najboljša do zdaj.

Zadnje čase sicer manj hodim, nisem čisto na tekočem, a Dravlje in Reteče pri Škofji Loki se mi ok izbira.
Kar se tiče higienskih razmer pri Kitajcih pa predvidevam, da tudi za njih veljajo enaki higienski predpisi kot za ostale restavracije in da jih – enako kot ostale – obiskujejo inšpektorji. Sicer pa, če se mal megleno spomnim, kje vse smo jedli v Turčiji, Libiji in deloma Tuniziji, pa sem še vedno živ.

O Borat, midva sva pa po istih koncih hodila 🙂
Sicer pa, tudi Azija ni od muh kar se hrane tiče.

Če si iz Ljubljane, priporočam Draveljsko kitajsko restavracijo. Se mi zdi, da se ji reče Kitajski vrt.

Za Kitajsko v Kamniku ti lahko zagotovim, da je čista bolj kot najbolj čista Slovenska gostilna. Še s tal bi lahko jedel.

Tudi meni je najljubša Zlata ribica v Retečah pri Škofji Loki.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

blagor vam, ki jih ločite. Jaz se v vseh dobro in poceni najem, od vseh se mi zdi najbolj brezvezna ta iz Kamnika, ker nisem nikoli pogruntal, zakaj bi se iz LJ moral odpeljati prav do tja….
Aja, pa bil sem v vseh zgoraj naštetih, pa še kakšni zraven. Recimo na Litijski ali pa ob BTC, na šmartinski. Pa Lavanda za Kolinsko. Ta je zaradi vrta v toplejših časih prav super. Pa…

dravvlje, definitivno

Veliki Hong Kong v Črnučah pri mostu ćez Savo
popolnoma obnovljen ambient – moderno (se splača pogledat, malo slovenskih gostiln je tako urejenih) in čisto, hrana pa božanska (vsaj zame)
vsekakor priporočam (že 10 let nisem bil drugje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close