ginekolog v Mariboru
Pozdravljene,
pred kratkim sem se preselila k fantu v Maribor, pa še nisem menjala ginekologa. Naneslo je tako, da sem zanosila. Klicala sem vse proste ginekologe na seznamu zdravstvenega doma Drolca, pa sem dobila na telefon samo eno, pa še tista mi je rekla, da ne sprejemajo nosečnic, ker jih imajo preveč in morajo vse napotiti k dr. Veingerl Zdravku. Malo sem si prebrala forume, za objavljene proste ginekologe (v zdravstvenem domu Drolca, ki pa žal ne sprejemajo, ali pa jih ne dobim na telefon) sem prebrala kar nekaj lepih oz. dobrih mnenj. Za dr. Veingerla pa žal samo in izključno slabe. Ima mogoče kakšna nasvet ali pa ime dobre ginekologinje-a, ki bi mogoče še sprejel koga. Lahko tudi kje drugje, ne samo ZD Drolca? Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem!
Lep dan.
2D
tu jih imaš v seznamu
http://zora.onko-i.si/data/MB_MAJ2011.pdf
poglej pa še na ukc, če je kdo prost, njihovi ginekologi imajo tudi ordinacije
ma bolje, da jih ne dobiš na tel…jaz se že 4 leta naročam na pregled in mi še ni uspelo…tel. dvigujejo samo ob 12ih, potem veš, kakšna je možnost, da koga ravno takrat dobiš…če si v službi, moraš direkt fraj vzet za 1 uro, da lahko kličeš ravno takrat ali pa dopust, da se greš tja osebno naročit…to je meni edino preostalo in potem dobim datum skoraj za 1 leto naprej in ravno takrat seveda pride nekaj službenega vmes in nisem mogla it…in jovo na novo spet dopust, da bi se lahko naročila za x mesecev vnaprej…grozno no!
ma bolje, da jih ne dobiš na tel…jaz se že 4 leta naročam na pregled in mi še ni uspelo…tel. dvigujejo samo ob 12ih, potem veš, kakšna je možnost, da koga ravno takrat dobiš…če si v službi, moraš direkt fraj vzet za 1 uro, da lahko kličeš ravno takrat ali pa dopust, da se greš tja osebno naročit…to je meni edino preostalo in potem dobim datum skoraj za 1 leto naprej in ravno takrat seveda pride nekaj službenega vmes in nisem mogla it…in jovo na novo spet dopust, da bi se lahko naročila za x mesecev vnaprej…grozno no![/quote]
enako pri meni…za boga jih ne dobiš na telefon, prej smo stanovali čisto blizu in sem se šla pač mimgrede vedno osebno naročit, zdaj pa malo dlje in se vozim z avtom v mesto, zapravim ful cajta, da se naročim…
Forum je zaprt za komentiranje.