Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ginekolog v Mariboru

ginekolog v Mariboru

Pozdravljene,

pred kratkim sem se preselila k fantu v Maribor, pa še nisem menjala ginekologa. Naneslo je tako, da sem zanosila. Klicala sem vse proste ginekologe na seznamu zdravstvenega doma Drolca, pa sem dobila na telefon samo eno, pa še tista mi je rekla, da ne sprejemajo nosečnic, ker jih imajo preveč in morajo vse napotiti k dr. Veingerl Zdravku. Malo sem si prebrala forume, za objavljene proste ginekologe (v zdravstvenem domu Drolca, ki pa žal ne sprejemajo, ali pa jih ne dobim na telefon) sem prebrala kar nekaj lepih oz. dobrih mnenj. Za dr. Veingerla pa žal samo in izključno slabe. Ima mogoče kakšna nasvet ali pa ime dobre ginekologinje-a, ki bi mogoče še sprejel koga. Lahko tudi kje drugje, ne samo ZD Drolca? Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem!

Lep dan.
2D

toti pa je res ko en avtomehanik

tu jih imaš v seznamu

http://zora.onko-i.si/data/MB_MAJ2011.pdf

poglej pa še na ukc, če je kdo prost, njihovi ginekologi imajo tudi ordinacije

sem za štos poklicala v ZD, ni šans nikjer do maja 🙁
seveda so me takoj napotili k Vajngerlu :)))

Če ti ni predaleč na Ptuj, pokliči dr. Rosič-a, je zelo fajn ginekolog in ima zasebno ordinacijo..

Najlepša hvala vam za hiter odgovor. Bom poklicala Rošica na Ptuj, upam, da ima koncesijo… Hvala!

Poskusi še v UKC Maribor, pokliči v center za naročanje za Ginekološki dispanzer in vprašaj, če kdo še sprejema. Tel. je 02/321 – 21-29.

ma bolje, da jih ne dobiš na tel…jaz se že 4 leta naročam na pregled in mi še ni uspelo…tel. dvigujejo samo ob 12ih, potem veš, kakšna je možnost, da koga ravno takrat dobiš…če si v službi, moraš direkt fraj vzet za 1 uro, da lahko kličeš ravno takrat ali pa dopust, da se greš tja osebno naročit…to je meni edino preostalo in potem dobim datum skoraj za 1 leto naprej in ravno takrat seveda pride nekaj službenega vmes in nisem mogla it…in jovo na novo spet dopust, da bi se lahko naročila za x mesecev vnaprej…grozno no!

Rosiča na Ptuj. Jaz ga mam že od 15 leta, dva otroka, živiela v Lj, sedaj zadnje leto v MB. Ni mi blo nikol žal vožnje do Ptuja.

Sem ga klicala, pa ga danes še žal nisem dobila. Tut meni se ni težko peljat. Ali mogoče veš, ali ima koncesijo? Hvala vsem za odgovore.

Jaz sem pri Vajngerlu pa mam dobre izkušnje z njim!

Vse mi je vedno razložil, nič mu ni blo težko, pozdravil kar je blo treba in kregal, ko je blo treba 🙂

Čist vredu!

Priporočam dr. Dejana Ognjenovika. Ginekološko-porodniški oddelek Splošne bolnišnice Ptuj

ma bolje, da jih ne dobiš na tel…jaz se že 4 leta naročam na pregled in mi še ni uspelo…tel. dvigujejo samo ob 12ih, potem veš, kakšna je možnost, da koga ravno takrat dobiš…če si v službi, moraš direkt fraj vzet za 1 uro, da lahko kličeš ravno takrat ali pa dopust, da se greš tja osebno naročit…to je meni edino preostalo in potem dobim datum skoraj za 1 leto naprej in ravno takrat seveda pride nekaj službenega vmes in nisem mogla it…in jovo na novo spet dopust, da bi se lahko naročila za x mesecev vnaprej…grozno no![/quote]

enako pri meni…za boga jih ne dobiš na telefon, prej smo stanovali čisto blizu in sem se šla pač mimgrede vedno osebno naročit, zdaj pa malo dlje in se vozim z avtom v mesto, zapravim ful cajta, da se naročim…

Vajngerl je čist v redu, jaz sem ga zamenjala samo iz tega razloga, ker ima prevelike dlani.
Drugače pa je prijazen, res vse razloži, pri njem si na varnem.

Pozdravljeni,

a pozna kdo dr. Pukl v UKC MB?
kakšne imate kaj izkušnje?

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close