BOLEČE PRSI IN IZCEDEK
Pred tremi tedni sem imela prozoren izcedek iz obeh dojk. Občutek je bil tak, kot da bi imela za dojit. Ker je bilo pred menstruacijo, sem mislila, da bo šlo mimo. Prejšnji teden sem ugotovila, da če ju stisnem, tekočina še priteče ven. Ena dojka me je predvčerajšnjem začela rahlo boleti in od včeraj imam otrdlino v njej.
Jutri grem k zdravnici na pregled. Ta me je po telefonu potolažila, da so verjetno samo hormoni, ker je izcedek prozoren.
Mene pa še vedno skrbi. Še posebej ta otrdlina. V bistvu je celotna dojka otrdela.
Je katera od vas že imela kaj takega?
pred nekaj minutami sem se o tem pogovarjala s prijateljico preko facebooka. danes sem si pregledovala dojke, tudi jaz imam občutek, kot da bi morala dojit, nimam sicer nobenega izcedka, le zadaj za bradavico (oz obema) čutim tkivo, za katerega pa ne vem, če je tam bilo že prej ali ne, ker sem si dojke vedno pregledovala v vse smeri, le za bradavico nisem nikoli stisnila. če se tipam od strani, tega ne zatipam.
sem pri ginekologu tipala tisto umetno dojko, ko so mi kazali kako se pregleduje dojke, vendar občutek ni tak.
in ker imam tudi mireno vstavljeno, nimam pojma ali bo menstruacija ali ne, ker napeti sta obe dojki, le da je desna bolj “nervozna”.
tudi jaz se bom jutri naročila.
A ti lahko nekaj svetujem? Naroči se pod nujno. Reci, da si “nekaj zatipala”, omeni izcedek in reci, da hočeš takoj na pregled. Zaradi sebe, da boš pomirjena! Prijateljica se je namreč po telefonu naročila, omenila, da nekaj “čuti”, da sicer ni sile !?! in je na pregled čakala dva meseca. Zdaj si pa predstavljaj kakšna muka je to… Če rečeš, da je res nujno, si lahko na vrsti že danes ali pa jutri. Pa srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.