Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ciplji

ciplji

grem danes v eno ribarnico na Obali po ciplje, pa mi reče prodajalka, da jih ni, da so vse prodali v Trst ????? banda

Še dobr. Ni bolj odvratno ogabne ribe, kot je cipelj. Pa kdo to sploh je, zaboga?

cipelj jemo vsi, ki vemo da sta skočec in zlatorepka, ujeta pozimi, najboljša v pečici s krompirjem….

In ki ne veste, da se cipelj hrani po tleh z muljem in vsemi odpadnimi snovmi.
Dober tek!

Hvala ! Mljask:)

Zakaj tako radi vedno pametujete, cipelj al pa brancin ali pa tisto fino lepo špricano sadje. A je kakšna razlika.

če že poveste, dajte vsaj prijazno. Morda nekateri res ne jeste ciplje, zagotovo pa vase vržete kakšno še večjo nesnago, samo veste ne tega.

Danes je že težko dobiti kaj neoporečnega, tako da ni preveč pametno, da mislimo, da smo bolj pametni od drugih.

tako kot ves tisti žele bomboni, ko ljudje ne vedo,d a so narejeni iz živalskih kosti, pa vsi parfumi, pa kreme, pa vse tortice, ki imajo gor tisto žele maso.

vse to in še več je iz živali ali njihovih delov. V primerjavi s takšnimi zadevami, je cipelj čudovit.

primožžž

Podpis

Če bi bila jaz ribič, bi jih tudi. Briga me al je kupec iz Kopra, Ljubljane,Splita ali Trsta.Prodala bi tistemu, ki prvi pride, pa da grem domov:)))
P.S. Zakaj nisi šla včeraj na pomol kupit?

Podpis[/quote]

Cipelj al pa brancin??? Pa ti nisi resen. Si že kdaj jedel katerega izmed njih? Pa ne, da je ravno brancin nek presežek, ker ni, ampak ko probaš ciplja, se ti obrne. Kaj tako nagravžnega nisem jedla svoj živ dan. Že smrdi ko svinja, fuj, nagravžno.

Podpis[/quote]

Cipelj al pa brancin??? Pa ti nisi resen. Si že kdaj jedel katerega izmed njih? Pa ne, da je ravno brancin nek presežek, ker ni, ampak ko probaš ciplja, se ti obrne. Kaj tako nagravžnega nisem jedla svoj živ dan. Že smrdi ko svinja, fuj, nagravžno.

Podpis[/quote]

Cipelj al pa brancin??? Pa ti nisi resen. Si že kdaj jedel katerega izmed njih? Pa ne, da je ravno brancin nek presežek, ker ni, ampak ko probaš ciplja, se ti obrne. Kaj tako nagravžnega nisem jedla svoj živ dan. Že smrdi ko svinja, fuj, nagravžno.[/quote]

Veš kar enmu všeč je drugmu ni.

Obstaja več vrst cipljev, eni so res sesalci mulja, drugi pa ne….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Drugi pa so kaj? Jedci komunalnih odplak?
Ko odpreš ciplja, salpo, zasmrdi. Odpri kirnijo pa boš videl, kaj je riba.
Zaenkrat je še vedno, vsaj zame, najboljše razmerje med ceno in kvaliteto brancin ribogojnice Fonda. Spet končno diši s pečice.

h.ja
Re: ciplji

04.03.12 06:06
Drugi pa so kaj? Jedci komunalnih odplak?
Ko odpreš ciplja, salpo, zasmrdi. Odpri kirnijo pa boš videl, kaj je riba.
Zaenkrat je še vedno, vsaj zame, najboljše razmerje med ceno in kvaliteto brancin ribogojnice Fonda. Spet končno diši s pečice.

no, kakor komu paše.

Ištrani na Obali imamo “tradicijo”, da navalimo na ulovljene divje zimske ciplje. Sveži, ponoči ulovljeni, takoj očiščeni in še isti dan spečeni…..super.

Vemo tudi, da so ciplji, ulovljeni poleti en velik “škifo”.

pa vemo tudi kdo je Fonda.

kupujemo tudi njegove GOJENE brancine, ni problema.

Živi in pusti živeti.

Malo za hec, ne zameri. No, če bi tvojo drobovje odprli bi tudi zasmrdelo, čeprav si na zunaj lepa bjonda :=))))))))) ha ha

Oh, veš kaj ištranka, če bi bila toliko “ištranka” kot sem jaz, potem bi si rekla ištrijanka!

Nimam nič proti, če jeste ciplje, koneckoncev nekateri jedo tudi gvate, ampak prosim ne govorite mi o tem, da je to kvalitetna riba!

lol, no naj dodam malo za hec … je pa resnica 😉 Sem štajerka in pojma nima kaj je cipelj, nikoli se nisem jedla druge ribe kot postrvi ulovljene iz potokov izpod Pohorja ;))) in pohanih gostilniških kalamarov, z tatarsko, logično 😉

nimate pojma cipelj je dobra riba samo druge so boljše

Jedo svinarijo….hmmm , Ali veste kaj jedo jastoge, sladkovodne rake, krope…..dolocene ribe ne da se le dat v olje, pa to je to… Treba znati skuhat, seveda cipelj ni kraljevska riba, ampak ce njo znas pripraviti- super je!

Jaz. Rad.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close