Gardaland-kdaj, kje, kako
Torej, letos se bomo (ne več bi) odpravili v Gardaland z avtom. Ker si mislim, da zna biti vožnja kar utrujajoča, me zanima, če pozna kdo fajn in poceni prenočišča v okolici (sem že gledala preko Sončkove strani, pa mi ne da izračuna cene, samo od ….eur dalje).
Kdaj je najbolje za iti (marca, aprila), jaz za prvomajske definitivno ne mislim it, ker bo gneča totalna po moje.
Pa vaše izkušnje so zaželjene, jaz sem sicer 1x že bila, kosem bila še samska in brez otrok, daljnega leta 1997;-)))
Hvala….
Mi smo bili lani septembra, z osemletnikom. Smo šli kar z avtobusom, manj kompliciranja. Gneča pa nepopisna, noro.Le na prvo atrakcijo smo čakali pol ure ob odprtju parka. Na vse ostale po uro in pol ter več. Pa smo izkoristili še nočni park, tako da smo bili tam do zadnjega, v upanju da bodo drugi prej obupali. 🙂
Bili smo le na 7 atrakcijah. Sin je užival, ker ni pretirano adrenalinski tip, pa doživetje je res novo. Sama pa sem bila razočarana. Bi rajši videla, da je karta dražja in omejen obisk. Ampak to je le moje mnenje. Konec dneva sem noge komaj še čutila.
v gardalandu smo bili ob vseh možnih datumih, tudi za prvi maj in avgusta pa je bilo vedno super, nikoli pretirane gužve … no, malo že, ampak si dejavnosti razporediš, pa je.
poleti je sploh fino ker je odprto do 23h ali 24h? .. pa na vodne atrakcije greš brez problema
prenočišč imaš okoli kolikor želiš, če ne boste ravno med počitnicami ni nobene panike, izbiraš lahko na licu mesta, najceneje bo verjetno v hišicah v kampih.
A ste bli za vikend? Ker mi smo bli pred par leti konec avgusta, ampak med tednom, in je vse kar v redu laufalo. Se je mal že čakalo, ampak tud pod razno ne pol ure al pa še celo več.[/quote]
Aja, pa meni je z avtom manj kompliciranja kot z avtobusom, kjer se moraš skoz na koga ozirat, čakat, se prilagajat … Če si z avtom, se pač pelješ takrat in tja kot tebi paše. Pa itak se mi zdi škoda it samo za en dan, rezerviraš še kak lušten hotelček za ene dvakrat prespat, greš še mal okoli … Ob jezeru, na zoo safari, mogoče še Julijo v Verono pogledat 🙂
Bili smo predlani med prvomajskimi – za 5 dni smo šli ob Gradsko jezero in en dan tudi v Gardaland. Nikjer ni bilo prehude gneče.
Spali pa smo v mobilnih hiškah tule
http://www.gardalake.it/bellaitalia/
Peschiera del Garda je res lepa.
Tu je en hotel 2 zvezdice in sem bil čist navdušen.
Če greš direktno tja je ful cenejše kot če greš preko agevcije.
Jaz sem bil tam 4 dni in mi je zmankalo časa za vse stvari ki so tam.
Bil sem augusta in je bilo čisto prazno v gardalandu ker grejo vsi na nočno zadevo.
Priporočam ti muvie studio,safari in aqua park.
Bili smo predlani med prvomajskimi – za 5 dni smo šli ob Gradsko jezero in en dan tudi v Gardaland. Nikjer ni bilo prehude gneče.
Spali pa smo v mobilnih hiškah tule
http://www.gardalake.it/bellaitalia/%5B/quote%5D
A mi lahko poveste, ali je to res cena na bungalov, ker se mi ne zdi tako pretirana cena
Forum je zaprt za komentiranje.