nakup hrčka
vsak ti bo povedal svojo izkušnjo.Ni pa mus da zdaj kupiš recimo zlatega ,kot je ena zgoraj napisala in se ti bo dal crkljat 😉
Vsaka živalca je drugačna in prav tako ukvarjanje z njo.Priporočam da ne kupiš v trgovini,da ne boš bila presenečena potem zaradi bolezni ali pa zaradi tega da bo čez kakšno leto umrl. Kupi pri kakšnemu ki “vzreja” hrčke in so že navajeni na roke,čistočo…
mi imamo rusko hrčico, scrkljano do amena, ves čas bi bila zunaj, na rokah..čim pridemo domov, v otroško, prišiba ven in se kot carica vsede na svoj prestol (kamen za zobke glodat) in čaka, da odpremo vratca. naša je res ta pravi cuker…je pa res, da se z njo vsak dan ukvarjamo…stara je že dve leti in me je ža kar malo strah, da je en dan več ne bo iz hiške…
Jaz sem že imela rusko hrčico in bila je zelo navajena crkljanja. Pa tudi, ko so prišli obiski ni nikogar ugriznila ali kaj podobnega, še igrala se je s sosedovim psom :-). Vendar je čez 2 leti in pol zbolela. imela je tumor in rakaste celice. Spomnim se, da je bilo zelo hudo po vsem tistem, kar smo jo naučili… zdaj razmišljam o nakupu zlatega hrčka. Ti naj bi živeli malo dlje.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.