Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj mozu pripraviti, kupiti…za 40 let

kaj mozu pripraviti, kupiti…za 40 let

Rada bi kaksno izvirno idejo. Meni je kreativnost cisto odpovedala 🙁

Hvala in lp

jaz bi kaj v tej smeri http://www.planetdaril.si/index.php/dozivetja/adrenalin/polet-s-helikopterjem.html http://www.planetdaril.si/index.php/dozivetja/adrenalin/polet-z-akrobatskim-letalom.html

morda skupni vikend v toplicah?

darilni bon za tečaj varne vožnje

Morda bi mu podarila vikedn v dvoje, brez otrok, kakšno ektra kopel, masaža……..malce osvežitev zakonskih dolžnosti, ljubezni in itd.

Druge ideje : najljubšo knjigo, nekaj za hobi, mašno okoli sebe………

ker ti tega tujca v postelji prav nič ne poznaš, bomo izbirali mi, ki vse vemo o njem
če bi rada za njegov rd uživala ti, potem mu kupi vikend v toplicah za dva, abonma v gledališču,
če pa želiš, da uživa on mu pa plačaj striptizeto, kupi kakšno tehnično ali športno igračko, da bo čimveč zdoma.

Dišečo mu nastavi za spemembo,bo zelo zadovoljen

…tisto Micko ali Mojco, ali kaj je že, za napihniti:)

Jaz sem mojemu (sicer že bivšemu) polet s helikopterjem za vse 4. Bil je navdušen, toda očitno ni potreboval tega, vendar nekaj drugega, bolj živega …. 🙂

Jaz sem svojemu možu podarila vikend paket v toplicah- Olimie. Sva uživala na polno, sama, brez otrok…..čudovito. Je pa odvisno kak tip človeka je, ni vsak za to vrsto uživanja, sama ga najbolje poznaš…

Moj je dobil CD s 40 komadi, naj uspešnice za vsako leto njegovega življenja (se pravi iz leta 2000, 2001 itd…), potem je dobil čolniček na daljinsko upravljanje in vodno pištolo (določena simbolika na družinske fore). Režal se je kot pečen maček in rekel, da boljšega darila še v življenju ni dobil. Imela sem denar za kaj bolj konkretnega, pa se mi je bv zdelo kupovat karkoli, ker vse imamo…

Jaz pa sem bila zelo izvirna – svojemu (takrat še) sem rezervirala mizo za dva in s pomočjo prijateljice povabila tja njegovo ljubico. Račun je seveda sam plačal!

Karikaturo
40 kinderjajčkov
če je sladkosned- 7 kg Gorenjka čokolado

40 je prelomnica. 5. desetletje bo minilo, kot bi mignil. Nisi niti star niti mlad. Nisi povedala, bi z otroci ali brez, kdaj, kaj ga zanima.

Znanec je šel z bodočo ženo na Bled in pozvonil na zvonček. Naslednji teden je zadel na lotu. To je bilo pred 20. leti.

Npr. večerja v Unionu, koncert, kino, izlet v Benetke. V Alpetouru imajo 1-dnevni izlet ogleda tovarne BMW v Nemčiji, v Tentoursu ogled raznih tekem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close