Kako si v SDS predstavljajo konstruktivno sodelovanje opozicije
V SDS si konstruktivno delovanje opozicija predstavljajo v bistvu tako, da bi morala Pahor in Janković kimati vladnim predlogom, da bi bila tiho in hvalila Janšo, kako dobro dela, ob enem bi pa vse popolnoma podprla. Torej, brez ugovarjanja – tako kot nekoč, v prejšnjem režimu.[/u]
hehehe, a se kdo čudi temu, saj je na čelu general, ki je bil dobro izurjen!!!!:))))))))))
ninej———- Ti pa si res od sile. Prejšnji režim želiš podtakniti Janši, če ravno ti je jasno, da je Janša že zdavnaj zunaj te mafije. Dočim Jankovič in Pahor še dan danes vegetirata v tem režimu, samo v novi preobleki.
Sprenevedanje in provociranje na kubik, ter potvarjanje resnice, je tvoja prioriteta na tem forumu.
Vprašanje je, kako razumeta konstruktivno delovanje Jankovič in Pahor ?! Sicer pa za poznavalca naše politike, ni težko ugotoviti kako levica razume konstruktivnost, kaneda ninej ?!
V prejšnjem komunističnem totalitarnem režimu, je bila konstruktivna drža le, če si bil tiho. Ker, če si kaj zinil, kar ni odgovarjalo tvojim idolom, si se kaj hitro znašel pod svobodnimi rešetkami.
Pa se zato ni čuditi, da Jankovič in Pahor želita oba vspostaviti nazaj vsaj podobno stanje.
Tako dolgo se boste igrali z ognjem, da vas bo narod začel preganjati, tudi takšne kot si ti.
Kaj hitro se lahko zgodi, ker vas ima narod že poln kufer !
Boom———– ninej ti mora biti v sorodu, da se tako zavzemaš in odgovarjaš za oba. No ja tipično za vas, da se rasparcelate na več osebkov, pa si naj kdo misli, kako vas je tukaj cel regiment.
Da nisi ti bil med tistimi patroni, ki so se za časa vojne oblekli v domobrance in napadali svoje prijatelje samo zato, da jih dobijo v partizane.
Pa ti to došlo u naviku, jeli bre Boomči ?!
Ja res je ! Zajebantski slog pisanja lahko spustiš – moje mnenje je, da je vse take mariniče, čudežne jakliče, evropske cvikle, sarajevske upokojenske srednješolce in podobne ponarejevalce in copy/past prepisovalce potrebno nogirat (ko se razčisti situacijo in če/ko se jim dokaže krivdo) !!
Ko boš presegla strogo levo usmerjenost, boš morda opazila, da so prasci in pošteni na obeh straneh !! (je pa res, da je malo več mutibarićev na levi, haha 🙂
jaaaaa, kr naj jih, bi me zelo razveselilo, ti katero levo pa imaš v mislih???:))))))))))
ma jaz glih ne vem, vem pa za kar nekaj plagiatorjev in ponarejevalcev na t.i. desni strani, ja bi bilo pa fajn , da se jih najde še na t.i. levi strani!!!!:))))))))))))
ti a je Cvikelj tudi ponarejal svoja spričevala, al kako???:))))
sicer pa res ne vem , kaj imajo plagiatorji in ponarejevalci s to temo???:))))))))))razen če glavnega akterje priključimo mednje!!!!:))))))))))))
Razglabljala si (intelektualec blog) o opoziciji, jaz pa sem ti postavil za ogledalo MOL – in me je začudilo, da intelektualci ne opazijo situacije na mestni občini.
Potem sem pa za dobro vago navrgel še čudežnega Jakliča, ki ga pozicija v MOL tako vneto brani…. itd.
Res ne najdeš plagiatorja na levi ? Saj sem ti vsaj dva navedel ? Kopira se lahko še kaj drugega ne samo spričevalo, nekateri izdajajo celo obsežne knjige prepisane iz wikipedije……
*
*
Če se vrnemo na temo : Kako je torej za primerjavo tretirana opozicija na MOL ? Kaj pravijo intelektualci na to temo ? So to spregledali (slučajno ali namerno) ??
torej, sva si edina, da jih najdeš na obeh straneh, ali treh če vzamemo še sredino, edina sva si tudi v tem, da se ne ponareja le spričeval in mag.nalog ampak tudi dokumentov in se jih po mili volji sestavlja in prireja, pa prepisuje govore itd.
zdej pa nazaj na temo: Kako si v SDS predstavljajo konstruktivno sodelovanje opozicije
Ninči, ravno TI si oporekala SDS njeno stalno oglašanje v prejšnjem sestavu parlamenta in si zahtevala , da podpre delo vlade. Zakaj pa tega sedaj ne zahtevaš od sedanje opozicije ampak jim daješ pravico do opozarjanja ali pa nagajanja!?
Hudič je ninči, ko se situacija obrna in je potrebno obdržat ista merila, ne!? Tega pa tako ali tako nisi sposobna!:))))))))))))))))))))))))))))))))))) uh:)))))))))))))))))))))))))))
verjamem, da bo ta opozicija podprla vse kar je dobro za državo, kar pa ni pa pač ne bo in ena taka zadeva je politični nadzor tožilstva!!!!:))))))))
sicer pa počakajmo na ustavno presojo!!!kdo se je boji????:)))))
verjamem pa, da boš ti vsako zadevo, ki ne bo podprta s strani opozicije preimenoval v nagajanje – tako kot Tanko!!!!:)))))))))))
hja, ti bi rad verjel – jaz pa težko verjamem, sploh ker vem, da je bila dolgo časa na čelu tožilstva Brezigarjeva, ampak glej ga zlomka, danes je pa tudi ona proti prenosu, ma glej no glej, le kako to!!!:))))))
sicer pa počak na ustavno sodišče!!!:))))
Fišer kritičen, Brezigarjeva se s prenosom tožilstva pod MNZ ne strinja
Forum je zaprt za komentiranje.