Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kateri odvetnik

kateri odvetnik

najbrž ima kdo tukaj izkušnje s kazensko ovadbo, pa me zanima katerega odvetnika ste imeli oziroma bi ga priporočili. denar ni tako pomemben, ker je zadeva preprosto neumna, zato zgubit ne morem, potrebujem pa dobrega pametnega odvetnika, ki se spozna na kazensko pravo in na zakone.

Vsi so isti, vsi se med seboj poznajo… Vse, kar lahko dosežeš, je poravnava in nič drugega. Za 5 minutno obravnavo boš plačala 300-500 eur.
Praviš, da ne moreš zgubit? Si že bila kdaj na kakšni obravnavi.
Na sodišču ne išči razumevanja in pravice, ker te bo naivnost drago stala. Lp!

to mi je vse jasno. postopek je že v teku, želim zamenjati odvetnika, ker se ta ne znajde oziroma ni kos dogajanjem iz ozadja. in vem, da je pravica slepa in gluha, a se moram pokorit zahtevam nasprotne strani, torej usekat s strupenim odvetnikom. seveda pato ne pomeni, da imam namen lagati, potvarjati resnico, itd.

Mogoče Žnidaršič iz odvetniške pisarne Čeferin! ti bo jasno povedal, kakšni so stroški in dejanske možnosti… Ima veliko izkušenj in bo zadevo speljal po željah stranke-seveda pa bo treba “colati”. Lp!

:)) sej veš kako je, nej stane kokr hoče, če zmagaš itak nasprotna stranka vse plača. to si je mislila moja nasprotna stran, zdej pa jo bom usekala nazaja s še dražjim odvetnikom, pa nej cola.

Te povsem razumem. Če imaš denar, se ga posluži in zahtevaj njega.Če ti pred drugo obravnavo zmanjka denarja, ti poturijo pripravnika. Žal je tako!

zoran korenčan.

Irma pavlinič -krebs , najboljša odvetnica pa tudi cena je normalna !!!

Najbolj normalen in začuda med vsemi še eden redkih, ki je pošten je Župevec Bojan, Hrvatski trg, Ljubljana.
Preverjeno dober.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close