starševski čvek
hehe tudi jaz sem se lovila…šla sem pogledat najbolj brane teme (na desni strani) in prvi zadetek je SČ
sicer sem si ga pa zdaj naštimala v orodni vrstici, tako da zdaj nimam problemov :))
1. Starševski čvek je v rubriki starševstvo in medsebojni odnosi, če kliknete link zgoraj IZBERI FORUM
2. Če kliknete na MENU FORUMI v glavi, se vam odpre nova stran, kjer so vsi forumi kategorizirani, in pod ABC je tudi starševski čvek
3. na istem linku imate okence, kjer piše, poičite svoj željeni forum, vpišete starševski in dobili boste zadetek
4. na isto stran smo daodali tudi baner za ta forum
5. če vpišete v google, dobite link do foruma
6. in naš iskalec na desni strani zgoraj, rpav tako najde starševski čvek na prvem mestu
Sedaj pa prosim, sporočite, kam naj vam še damo ta link, da ga boste lahko našli?
primož
Jaz pa vem, da nekateri pač ne najdejo in jih ppopolnoma razumem, imam starše, ki jim stojim za vratom in jih opazujem, kaj počneta, da lahko vidim, kako starejši razmišljajo, kaj klikajo.
Zato verjamem, da kdo tudi ne najde. RAvno zato pa sprašujem, da mi pomagate z nasveti, kam naj vam vstavimo link, da ga boste našli takoj na prvi strani.
primož
sem prepričana, da bi tudi z drugačnimi besedami lahko podal/a odgovor…zato pa je forum, da si pomagamo in dajemo nasvete, če se kdo ne znajde
kaj praviš na to?
Zato se da pa shortcut na desktop, pa ni treba v noben Google hodit, niti iskat okoli po strani. Jaz imam strani, ki jih največ obiskujem, lepo na desktopu in samo kliknem gor, pa sem že tam.
SWan – a sem odgovoril kako se najde – pa če ne najdeš ponovi vajo 100 x, da si boš zapomnila – klikaj po računalniku
Tam imam jaz shranjene bolj pomembne strani kot je MON
Nimam sicer težav s tem, da ne najdem forumov,mi je pa bila prejšnja razporeditev bistveno bolj priročna.
Deliti v neke okvirčke zame ni najboljša rešitev, ker bi jaz marsikateri forum da la v drug okvir kot ga je Mon.
Skratka: bi bila najbolj zadovoljna, če bi kliknila Eorum in bi se mi prikazali v koloni naslovi vseh forumov, razen moderiranih zdravniških.
Hvala! Napisala sem, da mi preko googla uspe najti. Na domačem čarunalniku tudi imam bližnjico in ni problema. Sem pa iskala na prvi strani okence da bi vpisala in bi mi poiskalo, enkrat je bilo, naslednjič pa že ne več na istem mestu. No skratka, mi je precej nepregledno proti prejšnji razporeditvi. Ma bo že…
Forum je zaprt za komentiranje.