Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koliko krat lahko padeš v srednji šoli

koliko krat lahko padeš v srednji šoli

Srednja šola 4 letni program, prvi letnik npr. pade, greš še 1x, narediš, pa če padeš spet v 3 letniku npr. ga lahko spet ponavljaš?

Ja.
Problem nastane, če padeš dvakrat v enem letniku;(

padaš lahko do 26 leta starosti al pa pavziraš, v glavnem nič se ne mudi. če bodo pa slučajno spremenili zakon o študentskem delu, potem bo treba pa drugač zagrabit.

Ni res, poznam osebo, ki so jo po drugem “padcu” izključili iz šole!

Ni res, poznam osebo, ki so jo po drugem “padcu” izključili iz šole![/quote]

Vsak letnik lahko ponavljaš. Če so jo izključili iz šole, ker je 2x padla (vsakokrat v drugem letniku), potem je to povsem nezakonito!!!!! Očitno so se je hoteli rešiti, primer za inšpekcijo!!!

Oseba,ki so jo po drugem padcu izključili iz šole, je gotovo imela ogromno neupravičenih ur,pa še druge bedarije na glavi.Če je šola pretežka,se prepišeš na lažji program,če pa ne izdelaš,ker hodiš v šolo na uro gledat,se pa da pomagat.VAJA DELA MOJSTRA;KO MOJSTER DELA VAJO:

Piše, da so to osebo izključili po drugem padcu. Nič ne piše o neupravičenih urah, tako da….
Gotovo še ni zajca ujel…. Le čevlje sodi naj kopitar…..
Na šolah se dogajajo vse vrste svinjarij!!!

Po pravilniku lahko ponavljaš le enkrat v posameznem programu! Iz upravičenih dokazljivih razlogov je možno še drugo ponavljanje, seveda v skladu s pravilnikom.

Zanima me ali lahko pavziram v srednji soli. Narejene imam 3 leta in se eno mi je ostalo vendar zaradi dolocenih razlogov z septembrom nemorem naprej v 4-letnik in me zanima ali lahko pavziram eno leto in normalno nadaljujem z cetrtim letnikom po tem letu pavziranja ? prosim ce kdo kaj ve o tem da mi sporoci ker res nujno potrebujem te informacije

Jas sem padla dvakrat drugi letnik in se prepisala na drugo šolo, zdej letnik delam tretjič. Kako to, ali je morda ovisno na kateri šoli si. Je pa res da sem šla iz gimnazije na strokovno

Odgovor na objavo uporabnika
Alex189, 07.09.2022 ob 13:07

Jas sem padla dvakrat drugi letnik in se prepisala na drugo šolo, zdej letnik delam tretjič. Kako to, ali je morda ovisno na kateri šoli si. Je pa res da sem šla iz gimnazije na strokovno

upam, da gre v tretje rado in boš naredila letnik. Zakaj pa dvakrat ni šlo?

Zanima me ali se lahko prepišeš na strokovno šolo (ekonomsko) spet v prvi letnik če si ga dvakrat padel na gimnaziji?

Jaz sem v isti situaciji le s prvim letnikom in bi se rada prepisala na ekonomsko za ekonomskega tehnika spet v prvi letnik (tretjic) in me zanima ali je to možno?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close