Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Odprava zelenega zmaja

Odprava zelenega zmaja

A je kdo tako dober in napiše prava imena igralcev in morda še linke, kje so še igrali in kakšni zgledajo danes, koliko so stari.

Jaz se spomnim samo Jožeta Zupana, Radka Poliča pa Benedičiča in Boba, ki pa je danes že senilen starček z brado (Bratu brat).

Torej, kdo so:

– Pipi (zanj se spomnim, da je hodil na aranžersko šolo, ko sem jaz na grafično)

– Miha

– Andrej

– Janja

Peter Ternovšek……Bob
Gorazd Lemajič…….Pipi
Robert Rakar………Miha
Željko Juričev…….Andrej
Andreja Dreu………Janja

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

A ta Pipi je celo južnjak? Ja, saj ima res olivno polt. A je ta Janja zdaj tista znana smučarka iz Letuša?

Bob-Peter Ternovšek ,Pipi-Gorazd Lemajič Miha-Robert Rakar Andrej-Željko Juričev Janja-Andreja Drev ali Dreu-ne spomnim se zdajle točno.Peter Ternovšek pa tudi še ni star,v tisti nanizanki so ga pač postarali.Pipi-Gorazd Lemajič je bil nekaj let nazaj gost v Nedeljskem popoldnevu,pa je še vedno tak simpatičen fant.Ja kolk so pa stari?Tam okrog petdeset,ne.Sama mladina,kajpa.

Sem bil kar šokiran, kako se je Ternovšek postaral…res da je letnik 47 ampak vseeno…zgleda ko starček pri osemdesetih…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Kaj vse naredi alkohol …

ta knjiga mi je zelo vsec cestitke slavko pregl

Kakšna slika od zdajšnje Andreje Dreu?

Rabili bi obnovo odprava zelenega zmaja

Odgovor na objavo uporabnika
Dijana190, 27.11.2023 ob 12:31

Rabili bi obnovo odprava zelenega zmaja

2. sezone niso posneli

Ternovšek ima sina igralca , ime mi je Aljoša. . Zelo sta si podobna.

Grdo ime. Rusko.

Kakšno je šele tvoje, ki se ga tako sramuješ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close