Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek loto koliko stane če obkrožim 8 št v enem polju in kolk če 7

loto koliko stane če obkrožim 8 št v enem polju in kolk če 7

hvala. A to moram izpolnit vsa polja

A JE BILA SEDMICA IZŽREBANA?

ni bila zdaj je znesek 2.900.000,00

hehe ni bila,mene čaka,da se sprehodim do Loterije

ni bila zdaj je znesek 2.900.000,00[/quote]
Naj mi dajo samo tisto kar je nad 2 miljona,pa bom čist zadovoljna.Saj sploh ne vem kaj bi s tolk dnarja.

Obkroži oziroma prečrtaj VSE številke od 1 do 39 in boš sigurno zadela.

igrala bi: Obstajata dva loto listka: sistemski in kombinacijski. Na sistemskem je 5 polj, v katerih označiš najmanj 8 številk. Eno polje z izbranimi osmimi številkami stane okrog 3€, z devetimi okrog 14€ itd., polj lahko izpolniš poljubno število. Kombinacijski listek ima 10 polj, v katerih označiš točno 7 številk. Eno polje stane 0,40€, izpolneš jih poljubno število. Pri obeh lahko označiš tudi hiter izbor, kjer ti računalnik sam izbere kombinacije, ampak v tem primeru ne moreš izbirati koliko polj bo izpolnjenih, ker izpolni vse.

Drugače pa je najbolje da si prebereš na http://www.loterija.si, v rubriki Izpolnjevanje listkov je vse lepo razloženo.

sistemski listek – 5 stolpcev po 8 številk, sodelovanje v loto plus in lotko pride 25€.

pa to je igra na srečo..zato res ne štekam, kako lahko eni za en listek vplačujejo 25 ali celo več eur..to je že en poln voziček v Lidlu…ne nisem na socialki, pa tut slabo mi ne gre v lajfu ampak takšni zneski so too much…vplačaš minimalno ne vem za cca 5 al 6 eur and that it…..če zadaneš za daneš, ker pa velikokrat ne te pa vsaj glava ne boli in nimaš slabe vesti po žrebu…sreča je sreča

kaj je pa “boljše” igrati, sistem ali kombinacijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close