MLEKO BABYLOVE – PROSIM POMOČ
Zdravo!
Zanima me, če katera uporablja adaptirano mleko babylove? Dobila sem vrečko tega mleka, nimam pa dozirne žličke in navodil kako se pripravlja…drugače uporabljam aptamil 1, ki ima dozirno žličko (ena dozirna žlička je 4,5g)…torej na 30ml gre 1 dozirna žlička (4,5g)…koliko gramov in na koliko mililitrov pa se meša mleko babylove? nimam navodil, rada pa bi si pomagala z aptamilovo dozirno žličko…hvala
Sem sla preverit, kako je z menjavanjem AM.
Tole sem nasla:
http://med.over.net/forum5/read.php?259,7203640
Torej se zadevo lahko menja.
Heh, ne vem odkod vam te pametne, da se mleka ne sme menjat in mešat?Kaj potem mogoče rata strupeno? 🙂 Mogoče iz ust kakšnih pametnih sester, babic in pediatrov, ki so sponzorirani s strani nekaterih proizvajalcev AM? Aja, pa Novalac je res najboljši – tako so vsaj prepričani v lekarnah.. :-)))
Mah, najboljše je tisto mleko, ki ga otrok dobro prenaša. In, ne glede na to, da je sestava približno enaka pri vseh AM, imajo nekateri otroci z določenimi AM težave – zaprtje, krče, drisko oz. bolj tekoč kakec,… zato pač poskušaš, dokler ne najdeš enega, ki mu najbolj ustreza. Brez problema mu lahko zmešaš različni vrsti AM (gledati pač moraš na ustrezne količine in merice (čeprav jih je sedaj precej enakih) in to je to). Če otrok s tem nima nobenih težav, zakaj bi si jih delali sami?!?
Skratka – mi smo pri obeh otrocih brez težav menjali in kombinirali mleka – sta pila, kar si jima dal. Edino pri starejšem je v začetku Milumil delal težave, zato smo tega opustili. Sicer pa sta pila naša Babylove (super mleko), Milumil, Aptamil, Aptamil confort, Beba, Beba sensitive, Bebivita, BeutyBaby,…pa mogoče še kaj. Pri nobenem, razen v prvih dveh mesecih pri starejšem ni bilo težav.
Forum je zaprt za komentiranje.