Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ameriški hladilnik

ameriški hladilnik

Potrebujem izkušnje za ameriški hladilnik. Ga kdo ima? Kako ste zadovoljni? Katerega ste si izbrali?

Potrebujem čimveč informacij. Hvala!

Ga imamo že nekaj let in smo zelo zadovoljni. Ima eno samo napako: skrinja je dokaj nepraktična, ker je ožja od hladilnega dela, pa le dva predala ima, ostalo so police – če obstajajo taki, ki imajo v skrinji predale, bi priporočala takega. Imamo pa LG-jevega.

Še eno vprašanje bi imela, kako širok je pa hladilni del? Ker kar sem jaz gledala je vse kar ozko.:-S

Če pa hočem recimo kakšno večjo torto not postavit,pa semi zdi, da je preozek.

Se mi zdi, da je okrog 50 cm hladilnega dela znotraj, skrinja je za okrog 15 cm ožja. Mi imamo takega brez ledomata, ker zavzame precej prostora. Jaz torto brez problema postavim notri skupaj s tisto posodo, ki ima pokrov (ne vem kako se ji reče, je pa narejena za prenašanje torte:)) Najbolje, da se z metrom odpraviš po nakupih.
Je pa ena velika prednost teh ameriških hladilnikov: ni potrebno čistiti ledu, saj se le-ta po skrinji sploh ne dela, ker imajo drugačen princip hlajenja oziroma zamrzovanja kot navadni hladilniki.

Hvala ti! 🙂

JA, me kar mika. Pa ja, tudi brez ledomata.

Pol pa nabavi saj so fini hladilniki. :p

Imam LGjevega z ledomatom in “šankom”. Meni je super, zamrzovalnik sicer ožji, vendar je globina večja kot pri normalnih hladilnikih. Mislim, da s torto ne bi smelo biti problemov.
Pa še en navet: poglej še malo na spletu v tujini, ker pri nas so oderuške cene. JAz sem mojega dobila več kot 500 EUR ceneje.

Mi imamo že 11 let samsunga z ledomatom in šankom. Sploh tale šank se super obnese za pijačo, mleko…pač kar je tekočega veliko v uporabi.

Meni je ta hladilnik namesto shrambe. Zamrzovalnik je čisto dovolj velik kljub ledomatu, hladilni del pa dovolj globok in širok.

Jaz ga ne menjam več za nobenega drugega.

Ooo hvala!

tudi mi imamo ameriškega, Whirlpool, ker nimamo shrambe in kleti s konstantno temperaturo.

Z ledomatom, vodomatom, defrost funkcijo, možnostjo izklopa zamrzovalnega dela, tako da dela samo polovica, torej hladilnik – kar je super in pa ima funkcijo “počitnice” to pomeni, ko nekam greš in se hladilnik ne odpira, se delovanje zmanjša na minimum in tako porabi zelo zelo malo energije. Vedeti morate, da so ti ameriški dvokrilni hladilniki izjemno energijsko požrešni! In pa filter za vodo je potrebno redno menjavati (ta vložek za ledomat in vodomat je izjemno drag – pride cca 50 eur, na 3 mesece. Vodomat mi je popolnoma brezveze, ker ima voda tak okus, ki meni ni všeč – ne vem – morda zaradi tistega filtra???

Ko bomo naslednjič kupovali, bomo pozorni na to, da bodo predali v hladilnem delu morda malo bolj ojačani, oziroma vodila na stenah hladilnika, kamor vtakneš police in predale so iz plastike – bi morala biti morda z aluminijem/kovino, ker se plastični deli zelo zelo radi polomijo, čeprav ne obremenjujemo polnitev. Pa morda takega, ki ima pri ledomatu še posebno odprtino/klik predalčnik, kamor naložoš tiste pijače v tetrapakih, ki jih dnevno večkrat uporabiš ( mleko, pomarančni sok, steklenica vode, ipd), da ne odpiraš celotnih vrat hladilnika, So pa police fine, ker so vse steklenein se dajo tudi tisti zatični deli popolnoma razstaviti, tako da lahko steklo daš v pomivalca in pomiješ.

v zamrzovalnem delu pa je meni všeč, ker soizvlečne košare in police iz kovine in ne iz plastike.

No, tudi naš samsung ima vse te dodatne funkcije…kakorkoli, da je treba paziti, da se kaj po nerodnosti ne pritisne.

Meni je enkrat tamali pritisnil funkcijo počitnice in nisem opazila in mi je odtalilo kompletno poln zamrzovalnik :((((((

Naše police po 11 letih so kot nove, edino tista vratca pri šanku od znotraj so počena, pa še to po naši krivdi….

Je bil pa skoraj enkrat cenejši od whirpoola.

Tudi jaz imam Samsunga že 7 let. Je ful praktičen, ker je bolj globok kot običajni hladilniki in komot postaviš notri torto ali pladenj z narezkom. imam tudi ledomat, ki pride zelo prav poleti, ko je ful vroče.
Ker stanujem blizu tebe “mirijam”, te vabim, da si ga prideš kar ogledat :)))

Samsungovi hladilniki so zakon, sprva smo bili malo skeptični glede na pisanja po forumih vendar nam ni žal. Mamo ta hladilnik, ki ni ravno najcenejši https://www.pricaraj.si/ameriski-hladilnik-samsung-rs7778fhcww-rs7778fhcww-ef ampak ga ne zamenjamo za nič. Ledomat je res bolj kot ne nepotrebna zadeva, pride pa prav predvsem poleti za delanje raznih smuthijev in hlajenje pijač.

Smo štiričlanska družina in zaradi velikosti nimamo niti hladilne skrinje in nič drugega, saj je prostora dovol, veliko funkcij pa omogča enostavno čiščenje. Če imaš dovolj prostora in proračuna ti ga priporočam.

@in
čivavo na straži

mi lahko poslikaš hladilnik RS7778FHCWW pa pošlješ na mail slike, prosim. Povsod, kjer iščem slike, ni nikjer res prave, da dobim občutek kakšen je ta beli hladilnik (steklo ali kaj je gor). Prosim pošlji mi na frikidregon23@gmail.com.

Pa res hvala

Lp zanima kako se nastavi ta ledomata ce sam ven vsipa kocke .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close