Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Aptamil ADC

Aptamil ADC

S strani alergologa še nimamo potrjene alergije na mleko, tako da zaenkrat plačujemo še polno ceno.

Zanima me, tisti, ki ta mleko uporabljate, kje se ga da dobiti najceneje. Trenutno sem našla na spletu ceno 14€.
Je mogoče kupiti direktno od uvoznika za Milupo? No če katera karkoli ve, bom hvaležna za vsako informacijo.

LP

V vsakem primeru nujno potrebujes racun, ker ti znajo povrnit tudi za nazaj!!!

Ja do sedaj sem jih metala stran, ker če povem po pravici, napotnico za alergologa imam, ampak se ne zdi sploh smiselno vozit dojenčka tja, ker zelo redko sploh kaj ugotovijo, da bi ga pa za brez veze špikal, s tem, da naš “ne mara” zdravnikov, mi je pa škoda.

Zaenkrat laufa bioresonanca. To mi pa za povrnitev nič ne pomaga.

Mi imamo recept za tole mleko in nismo še šli iskat niti 1 škatle. Tako da, lahko bi šla iskat naslednji teden in če te zanima ti jih lahko vsaj kakih 15 prinese dedek Mraz 🙂

Joj ema tole bi bilo enkratno. Sicer sem sporočilo videla šele sedaj, upam da ga boš videla, bi te pa prosila, če mi pišeš na moj zasebni mail: simbamucmuc@gmail.com, pa se tam točno vse zmeniva, da se ne bova tukaj lovile.

Hvala že za vnaprej:))

Zdravo!

Mi smo bili pri alergologu in tistih 5 pikic po podlahti za alergijo najin sinček sploh ni registriral… Niti trznil ni… ugotovili so nam alergijo na rumenjak in beljak, odkar imamo hipoalergeno mleko nima več izpuščajev in pikic, ranice mu ne rosijo, manj ima krčev in spet (pri treh mesecih) celo noč spimo. Skratka super!

V Sloveniji je najcenejše mleko 14€, v Avstriji je Aptamil Pregomil, ADC-ja nimajo, pa Pregomil je še dražji.

Ema kako pa ste dobili recept, nam so omenili samo možnost povrnitve polovice cene, če nam zavarovalnica odobri?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close