Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pirotehnika

Pirotehnika

Ker bi rad sina pravilno podučil kako je s temi zanimivimi zadevami me zanima kdaj je primerno, da se otroka poduči kako spustiti raketo, kako pri uporabi petard poskrbeti, da ne trpijo starejše osebe, kužki in seveda komaj izvaljeni sončki?
Jaz sem se s tem ukvarjal že kot zelo mlad fantiček, zanimanje je seveda ostalo…, nekako se mi ne zdi primerno popolnoma prepovedati otroku teh zadev, potem bodo še bolj zanimive in seveda nevarne….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Za učenje lumparij ni nikoli primeren čas:)). Kako se pravilno poduči? Misliš predvsem varno?:)

Ja, seveda je prepovedan sadež najbolj mikaven, zato predlagam, da že otročka, ki se zaveda dogajanja okoli sebe, pripraviš na sprva manjši ognjemet, brez pokanja:). Naj opazuje barvitost na nebu. Kasneje pa pričneš uvajati močnejše piromanske zadeve…ko otrok lahko že prime v roke in ne nese v usta:). Se pravi po 3 letih:).

Lej gaaa kako si?

Moj je že starejši…, rad bi ga samo nekako prepirčal, da ne bodo s sošolci počeli kakih bedarij….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Meni so kul samo take pirotehnične jebice, ki zgolj svetijo in se iskrijo, pokanje me pa ful moti! Smilijo se mi živali, pa tudi večini človeških ušes ni prijetno. Otroke bi rajši poučila o nevarnostih pirotehnike in ne o uporabi!

S tem se srečajo ne glede na to kaj mu govoriš doma…., bolje, da ga pripraviš in podučiš….

Jaz mojega nisem nič učila, kako in kaj – je kar sam dojel, da je to totalna bedarija in samo stran metanje denarja.

Najbrz so ga ze v soli naucili 🙁

bmw, samo ti delaj oslarije, glavno, da si se vratio 🙂

je vse pod kontrolo?

Vse…., saj vidiš, spet bedarije haha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close