Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek verzi za diplomo PROSIM KAKŠNA IDEJA :)

verzi za diplomo PROSIM KAKŠNA IDEJA :)

Nečak je diplomiral iz ekonomije, pa bi mi napisal kartico, čestitko za diplomo. Seveda sem brez ideje, žena pravi da naj sam napišem….:( ne mi to svetovat, ker ne znam…:) rad bi kaj zabavnega, hecnega…PROSIM pomagajte z kakšnim zabavnim verzom o znanju, modrosti, konkretno o diplomi…karkoli. Na netu ni nič pametnega. HVALA

zdaj si diplomo naredila,
le službe še ne boš dobila

nekaj imam doma, ku sem sestrični napisala, kak je edina študirana v familiji

do čage ni blo nič z mene, tik pred zajci pa so verzi samo vreli

če neo prepozno, ti zvečer napišem ?

ups*
zdaj si diplomo naredil,
le službe še ne boš dobil

Tudi Jankovićevi vsi
ekonomijo so študirali,
diplomirali so zlahka
ata zrihtal je za stotaka.

Vidiš, tudi ti
med učenimi poštenjaki zdaj si, nečak moj ti.
Toda – oh! Jaz, stric tvoj, sem butelj in bedak:
rime vendar zna klepati vsak,
jaz pa po forumih visim
za verze zate prosjačim, koprnim.

Zatorej glavo gor, nečak moj, hej!
Pozitivno glej v nebo,
saj službe dolgo še ne bo,
toda vsaj stric tvoj se rimat nauči lahko!

A me lahko enkrat kdo razsvetli, zakaj je treba raznorazna voščila in čestitke pisat v verzih? Naj verze pišejo pesniki in tisti, ki to znajo. A res ne znate deset besed po svoje in iz srca napisat?
Mi ni bolj groznega kot včasih kakšna novoletna voščilnica z nekimi rimarskimi verzi, prepisanimi z neta. Bi mi blo ljubše samo “srečno novo leto”.

Napiši karkoli se ti zdi – le verzov se vzdrži. Takile stanadarni “pametni” verzi so dosti ljudem bolj žalitev kot čestitka, saj dokazujejo predvsem to, da se ti ne da potruditi in napisati kaj si res misliš.
Saj že “Čestitam ti za dober dosežek!” pove veliko več, kot karkoli kopiranega lepo zvenečega – a praznega.

Ojoj. Samo ne “čestitam ti za dober dosežek”. Česa tako praznega in suhoparnega pa že dolgo ne.

Kakor misliš. Saj smo ljudje različni.
Sam imam 100x raje tudi tako suhoparnost, kot pa kopirane osladne verze.

Se popolnoma strinjam. Zakaj za vraga morajo biti neki verzi, prepisani in debilni. Veliko bolje je preprosto napisati, kar misliš. V enem, dveh stavkih.

Ej ponavadi mi gredo ljudje, ki pišejo nekaj kar jih nisem vprašal res na živce, samo verzi od OMZA so me res nasmejali….sem dobre volje danes tako da ne bom komentiral, samo smejal se bom…lejte, če ima kdo kako lepo idejo, ja pa v verzih prosim….:)

Tudi Jankovićevi vsi
ekonomijo so študirali,
diplomirali so zlahka
ata zrihtal je za stotaka.

Vidiš, tudi ti
med učenimi poštenjaki zdaj si, nečak moj ti.
Toda – oh! Jaz, stric tvoj, sem butelj in bedak:
rime vendar zna klepati vsak,
jaz pa po forumih visim
za verze zate prosjačim, koprnim.

Zatorej glavo gor, nečak moj, hej!
Pozitivno glej v nebo,
saj službe dolgo še ne bo,
toda vsaj stric tvoj se rimat nauči lahko!

res talentirano ni kaj…:)

Ta bo pravi:
Diplomo imej in se veselo nasmej,
ko brez dela boš drugačen boš.

Joj ste se ubesili na to da je diplomiral in je brez dela…..:)
Dela v dobrem podjetju že 2 leti, ima dobro službo, nedloločen čas….samo prej je pač delal brez diplome….

zdaj pa prosim za tisto ker sem prosil, al bom moral res sam nekaj spackat skupaj no….

obesili na to….da ne bo še kaj narobe, če bo kakšna pravopisna napaka…..RABIM IDEJE, NE NASVETOV !!!!! pismo izgleda da bom moral res ženko prosit….:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close