Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kdaj miklavž nosi darila letos?

kdaj miklavž nosi darila letos?

ali miklavž nosi darila v nedeljo ali ponedeljek zvaečer letos? lansko leto smo zamudlili, pa je hodil en dan prepozno in ne bi spet letos enako…
hvala

Tako kot vsako leto: ponoči iz 5.ga na 6.december 🙂

http://med.over.net/forum5/read.php?151,7391885

miklavž nosi ponoči, torej naj bi bili vriski veselja rezervirani za torek zjutraj 🙂

pri nas običajno nosi na večer ped godom – se pravi 5. decembra, sploh, če je 6. december delovni dan, tako, da bo nosil jutri zvečer – no, upam, da smo bili kaj pridni:)

Pri nas ne nosi, a vem, da nosi -vsako leto- iz 5.na 6. Kako se lahko greš miklavža, če še tega ne veš, kdaj nosi !?

Uradno nosi iz petega na šestega decembra ponoči, ampak ker sem jaz zjutraj, ko se bo ta mali zbudil že zdavnaj v službi in je tudi vprašanje kako bi starejši mlajšega spravil od doma v šolo, bo prinesel petega zvečer. Ko so bili pa še v vrtcu, smo pa ponavadi improvizirali in je Miklavž prinesel na nedeljo pred šestim decembrom.

Pozdravljeni,

Obisk Sv. Miklavza ali Bozicka,traja po dogovoru, do ene ure,
uvodni pozdrav, pogovor z otroci,darila so lahko simbolicna
( mandarine, sladkarije) , v tem primeru je doplacilo na otroka 5 eur
ali pa izrocim vasa, cena obiska za ljubljano je 35 eur, za ostala
mesta + prispevek za gorivo.

Pišite na : mmtrenutek@gmail.com

ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zakaj bi bilo letos kaj drugace? Se vsako leto je nosil 6. Torej 5.zvecer se nastavi, zjutraj prinese.

Kako bo pa letos bozic, ha, ha. Ha.

To leto miklavz nosi darila s5 na6 12

Mi smo muslimani pa nic ne nosi

Če ne veste se ne igrajte Miklavža. Ostanite pri dedku mrazu.

dedek mraz died

Jooooj, no, Mone Monaste!
Leos Miklavž ne nosi, ker je bilo prestopno leto in ob prestopnih letih je v koledarju en dan preveč in se vse zamakne in zato potem ni Miklavža!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close