Primotren
Daj no…. Primotren jaz dobim ob vnetju mehurja, itak nobene bolniške, saj takoj prime. Če ti ga je zdravnik predpisal že ve zakaj. Stranski učinki so pa kot pri večini zdravil redki in če imaš smolo dobiš kakšnega, v 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa nobenega…. Lepo pejt v službo.
Takoj prime-neumnosti.
ja,nekateri dajo bolniške ,drugi pa ne.mati terezije gredo lahko takoj v službo,ne rabijo bolniške.
Po primotrenu sem jaz bruhala,tako da če bi morala v službo ne bi mogla.
je pa čist brezveze razmišljat o stranskih učinkih dokler jih nimaš.če jih boš imela,boš pač imela bolniško par dni
No, če si ga dobila zaradi vnetja mehurja (ali ga samo zato predpišejo?), potem jaz na tvojem mestu vsaj kakšen dan v službo ne bi hodila. Pri vnetju mehurja moraš med drugim tudi zelo veliko piti, pa kakšen dan ni slabo, če počivaš. Ker veliko piješ, tudi veliko letaš na WC in potem je malo nerodno, če vsakih pet minut letaš po hodniku gor in dol.
No, jaz sem pa imela pred enim mesecem vnetje mehurja in mi je zdravnica predpisala Primotren in me še vprašala, če rabim bolniško. Sem kar zazijala. Sem ji rekla, da ne rabim bolniške, ker sem brezposelna, a tudi če bi bila zaposlena, ne bi vzela bolniške, saj sem se počutila super. Nič me ni bolelo, peklo, samo pogosto sem hodila na malo potrebo.
Primotren groza od zdravila,
sprašujem se na kom so delali raziskave in zakaj zdravniki in farmacevti ne opozorijo na možne stranske učinke IN MOŽNE NEŽELENE UČINKE zdravila.
Deset let nisem jemala nobenih antibiotikov, sedaj mi je zdravnica predpisala, zaradi vnetja sečil primotren 2X2 tableti na dan.
Groza
po nekaj dneh jemanju terapije me je začela bolet glava, mišice in sklepi pa tudi slabosti sem imela in sem terapijo prekinila za dva dni misleč da bo po tem bolje. Ko sem po dveh dneh, ko sem se počutila bolje zvečer ponovno vzela dve tableti primotren sem po cca. eni uri dobila krče v mišicah v zgornjem delu hrbta in rokah, potem me je začelo tresti, dobila sem krče po celem telesu, bruhanje, glavobol, driska, imela sem tako močne kolike, da se mi je zdelo, da mi bo črevesje razneslo, in zelo močne bolečine po celem trebuhu, vrtenje, bobnenje v ušesih, nenadzorovano drgetanje celega telesa, bolečine v hrbtenici in sklepih, po 14 dneh sem ponovno dobila menstruacijo, očitno zaradi močnih krčev vseh mišic pa tudi maternice. Danes tri dni po prenehanju jemanja zdravila imam še vedno glavobole, slabost, bolečine v živcih, krče v mišicah, ne morem stati na mestu, ker dobim zelo močne bolečine s krči v golenih prav tako v podlakteh če jih spustim ob telo.
Prosim vas bodite pozorni na stranske učinke pri jemanju tega zdravila sploh pa če ga dajete otrokom ali ste revmatik.
Preberite – MOŽNI NEŽELENI UČINKI
Forum je zaprt za komentiranje.