Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tekoči klorofil? Ma ne me jebat

Tekoči klorofil? Ma ne me jebat

Lepo vas prosim no, kako lahko nasedate na take budalaštine. 23 evrov za liter tekočega klorofila? Ma kar naj vas nategujejo, če ste tako naivni.In kaj je to zdaj kar naenkrat neka zakisanost telesa, o kateri se vsepovsod govori?

Jejte normalno, veliko sadja in zelenjave, ne prežderavajte se s svinjarijo, veliko se gibajte, vsak dan kako uro, pa ne boste imeli nobenih težav ne s prebavo ne z zakisanostjo. Če pa imate težave pa pijte donat, ki stane liter 1 evro.

Zakaj se pa tako razburjaš?

Zakisanost ne obstaja, obstajajo pa težave z želodčno kislino, ki izvirajo iz nezdravega načina prehranjevanja. Predvsem pretežki obroki.

Obstaja, obstaja. Zakisanost se najhitreje opazi na možganih. Ljudje začnejo blesti o zakisanosti telesa, o kandidiazi po celem telesu, o plesnih v pljučih. So pa 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepričani v to, ker so zadeve prebrali tako v trač revijah in še nekaj anonimnih internetnih blogih. Internetna hipohondrija je na pohodu po celem svetu. Pa hvala bogu da so se že našli, ki prodajajo klorofil v stekleničkah, pa energijo v kockah, pa informirane kamne, pa orgonsko ošpičene preklje, pa bio idiotistične paranenormalne pripomočke itd.

če to ne nuca, si pa loh privoščijo šalico dišeče zelene kave in pri tem še shujšajo mimogrede.

Lahko pa tudi nehajo žret vsak dan kosila z vsaj 3-mi hodi, pa noben več ne bo zakisan :p

Tekoči klorofil se lahko uporablja kot prehransko dopolnilo.
Tukaj http://hisa-zdravja.si/prodajni_program/za_zdravje/imunski_sistem/superzivila/73/tekoci_klorofil_473ml/[/url] se ga dobi že za 23 €.

Dj ne prbiji

Na človeški neumnosti se da najhitreje zaslužiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close