muller plenice
Kupujem Beauty Baby plenice že leto in pol,super vse ok. do en teden nazaj,ko smo odprli nov paket.Od takrat je punca VSAKO noč premočena.Včeraj se je zgodilo celo podnevi, da je premočla.
Nikoli do sedaj niso premočle,tudi številka je vredu.
Razmišljam, da je verjetno nekaj s plenicami narobe:/
Ima katera podobno izkušnjo?
Mi pa ves čas uporabljamo Mullerjeve plenice ali pa od DM, v začetku tega tedna sem pa odprla Pampers Active, ki smo jih dobili za darilo – katastrofa. Če gre za lulanje je še OK, ampak ko se je dete pokakalo, sem jo pa petkrat morala celo preobleči. Četudi je bila malo pokakana očitno zadaj ne tesnijo dobro. Tako, da sem takoj zamenjala plenice…
Jaz sem za obe moji pupi uporabljala Pampers, za tamlajšo jih še vedno in res najbolj zadovoljna sem bila le s Pampers. Pa kupujem te obične zeleno/modro pakiranje. Sem pa opazila, da so mi najboljše te v večjem pakiranju, ko so v škatli 3 zavitki. Te ima Leclerc v akciji vsak 1x na mesec. In te tudi ne smrdijo.
Mullerjeve so mi delovale predebele, DM plastik občutek…
Poskusi z eno številko večjimi. Ni fora v kg navedenih na škatli, ampak v količini vpojnosti. Jaz sem iz 4 prešla na 4+, ker je bila plenica kar naenkrat v prej kot 3. urah ful nalulana in je večkrat premočila. Pa sem poskusila z večjimi in je bilo spet vse ok.
Jaz uporabljam samo pamperske, že pri starejši hčeri sem jih in pri mlajši tudi. Enkrat sem vzela mullerjeve in sem bla čist razočarana. Ko se je otrok prvič polulal je šlo vse čez in sem jo kar naprej preoblačila. Zato sem jih kar stran vrgla. Aja, še to, moja punčka ima že precej časa težo 12 kg, uporabljam pa največje pamperske št. 6, čeprav ima po kilaži še ful fore. Ampak ni nikoli mokra, ne podnevi ne ponoči, pa ponoči ogromno spije.
Morda je začela lulat redkeje, pa zato v večjih količinah? Naš je bil naenkrat vedno moker, ko je začel tako. Njegove dotedanje plenice enostavno niso na hitro, pri enem lulanju, vpile celotne količine in je zato premočilo. Morda so ji res premale (naš uporablja 5+ pri 13 kg) ali pa razmisli o kaki drugi znamki.
Je pa res, da so včasih serije fuč, lahko probaš reklamirat.
Forum je zaprt za komentiranje.