Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spodnjice ponoči – da ali ne?

spodnjice ponoči – da ali ne?

Zelo preprosto – zanima me ali nosite pod pižamo/spalno srajco spodnje hlače? Zakaj ja in zakaj ne?

Ja, ker bi sicer morala vsak dan vzet svežo pižamo. Normalno, da nosim gate tudi ponoči. Ženske pač imamo določene izcedke iz nožnice, katerih se ne da preprečit in so normalni…ne predstavljam si, da bi bila brez gat en teden v isti pižami. Načeloma pa se itak izogibam spat v pižami, dokler ni reeees že mrzlo…zaenkrat se še da v gatkah in majčki preživet, sam zjutri je mrrrrrzlo =)

Tudi pri moških mi je bolj higienično, če nosi gate spodaj. Moj jih sicer noče, ampak sem opazla, ko gre lulat, da ima včasih pikico…čeprav otresa, lol =) Ogabno IMO.

Ne, ker me tiščijo.

Jaz ponoči ne nosim ničesar, ne spodnjic, ne pižame 🙂

Samo tako lahko spim, sicer se počutim kot ujetnica, vse me veže, vroče…

Brez, ker me motijo. Res, da pižamo potem perem večkrat in je nimam cel teden.

Samo med menzesem tiste par dni…. Drugače spim pa brez spodnjihc in hlač pižam. Ker uživam spati svobodno brez ovijanja cot med obračanjem med spanjem od pasu navzdol, pa še k možu se je fajn stiskat z golo kožo na golo kožo.

spim v spalni srajci, brez spodnjih hlač…

Z. Ne predstavljam si brez.

Ja itak, da oba nosiva ponoči perilo. Res pa nimava navade spati v pižamah. A zdaj, če naju pa kateri od otrok pokliče ponoči, bova pa kar naga letala po hiši. Ma ne, odkar imava otroke, spiva v spodnjem perilu.

Jasno da brez. Še ponoči naj me gate tiščijo.

Me pa zanima kako si potem preoblačite gate tisti, ki jih imate še ponoči – 2x na dan?

Zvečer po tuširanju sveže, zjutraj po umivanju v bideju seveda spet sveže, pa še čez dan kdaj, če je potrebno.

Spim v spodnjih hlačkah.
Je pa res, da kupim perilo, ki mi je prav in me nič ne tišči. 🙂

Vedno (razen v času menstruacije) spim brez spodnjega perila, si ne znam predstavljat, da bi me še ponoči vse vezalo. Pa še prezrači se preko noči:))) Ko je vroče, nimam oblečeno nič, in brez težav skačem okrog otrok gola, pri nas golota ni tabu (so pa res če dokaj mali in jim še ni nerodno), pozimi pa spim v pižami, spalni srajci…

Seveda brez 🙂 Nočem, da bi mi nekaj še ponoči oviralo pretoke (krvi, limfe..). Spadam pač med pujsaste MON-e, kajti tudi pižame ne perem na dva dni … Je pa res, da kakšnih izcedkov nimam.

Obvezno z spodnjimi hlačami,drugače se mi zdi ugabno.

Spim s hlačkami, ker sem tako vajena in za doma imam itak take, ki so bolj komot, tako da me ne vežejo. Pižame so pa tudi samo ohlapne, sploh ne vem, če obstajajo oprijete, ki res vežejo in dajejo občutek utesnjenosti. Moj dragi pa spi vedno brez gat in s pižamo, ker pravi, da je tako vajen. Me ne moti…

Seveda, mogoče sem nazadnje spala kot otrok brez. Ne nosim pa pižame… Spim v modrčku (tudi tega imam ponoči že od najstniških let) in spodnjih hlačkah.

brez, saj je bistvo spanja, da si telo odpočije…torej brez elastik, brez vezanja, komot pižama ali zgornji del…

Ne pod pižamo in tudi pod spalno srajco ne 🙂

joške , ko so cel čas zapakirane….

Kakšne gate pa nosite da vas vse tišči in veže? Jaz še čutim ne da jih imam gor. Spim pa brez pižame.

Vsem hvala!
Sama namreč ponavadi spim brez spodnjih hlač pod pižamo, pa me 13-letna hči prepričuje, da sem edina na svetu. 🙂 Ker se njej to ne zdi higiensko. Meni pa v spodnjicah ne udobno. Zato sem vprašala.
Ker je to pač takšna stvar, da ne morem priti v službo, v kolektiv 40-ih, in vprašati: “Ej, kako oblečeni pa vi spite? Podrobnosti prosim!” 🙂

No, mene bi skrbelo na mestu tistih, ki imate toliko izcedka, da si niti spanja brez gat ne upate privoščiti :/

podpis

Jaz že 15 let čez celo leto spim le v spalni srajčki brez hlačk…Tako sem dragemu vedno pri roki..Med menstro pa imam tampone. Kakšnih izcedkov pa nimam, če pa že kdaj kaj pride si oblečem hlačke in dam vložek, samo me motijo. Sploh pa si ne predstavljam da bi oblekla pižamo z hlačami. Halo???? Še mož je ne nosi….le hlačke, pa še te zaradi mojih hčerk.
Sem precej vroča in me nikdar ne zebe. Če pa pomislim, da se moram če se ljubiva še pol ure slačit…
Tudi hčerki pod pižamo ne nosita hlačk, razen med menstruacijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close